Ναδάλ: «Δε με νοιάζουν τα 20 Grand Slam του Φέντερερ!»

Ο Ισπανός άσος μίλησε για την άτυπη κόντρα του με τον Ελβετό «μαέστρο» στον αριθμό τροπαίων των μεγαλύτερων τουρνουά στο τένις.

Ναδάλ: «Δε με νοιάζουν τα 20 Grand Slam του Φέντερερ!»

Τι και αν ο ένας είναι ήδη 38 ετών και ο άλλος 33; Οι Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ έχουν μαζί όσα Grand Slam έχουν... σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι και η άτυπη κόντρα τους για τον αριθμό τροπαίων στα κορυφαία τουρνουά του τένις καλά κρατεί!

Ο Ναδάλ, πασίγνωστος οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης στο ποδόσφαιρο και κάτοχος 19 Grand Slam, παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική Marca και φυσικά δε γινόταν να μην ερωτηθεί για τη μάχη του με τον Φέντερερ, που είναι πρώτος στη σχετική λίστα με 20 τίτλους.

Όπως συνηθίζει, ο Ισπανός άσος κράτησε χαμηλούς τόνους στο ζήτημα, τονίζοντας ότι πρόκειται για κάτι με το οποίο ασχολούνται περισσότερα τα Media παρά οι ίδιοι οι αθλητές. Πρόσθεσε, δε, ότι ο αριθμός των Slam δεν είναι τόσο σημαντικός και πολύς κόσμος έχει ήδη αποφασίσει ποιος είναι ο καλύτερος όλων των εποχών.

«Πραγματικά δε με νοιάζει. Καταλαβαίνω ότι εσείς, τα media και οι δημοσιογράφοι, πρέπει να γράφετε γι' αυτό. Προσωπικά είμαι ήδη ικανοποιημένος που αποτελώ κομμάτι της ιστορίας του αθλήματος.

Δουλεύω σκληρά από τα 8 μου χρόνια, έτσι το να βρίσκομαι σε αυτό το σημείο στα 33 μου είναι ήδη εκπληκτικό επίτευγμα.

Έχουμε φτάσει αριθμούς που δεν τους φανταζόταν κανείς. Πολλοί ήδη λένε ποιος είναι ο καλύτερος και ποιος όχι. Για μένα, το γεγονός ότι ανήκω σε αυτό το μικρό γκρουπ αθλητών, είναι μεγάλη τιμή».