Ολυμπιακός: Λειτουργεί ακαδημίες τένις στον Πειραιά (vid)

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ενισχύεται ολοένα περισσότερο, αφού προέβη στην δημιουργία ακαδημίας τένις, στελεχώνοντας την με το καλύτερο δυνατό το τρόπο.

Ολυμπιακός: Λειτουργεί ακαδημίες τένις στον Πειραιά (vid)

Σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες στην καρδιά του Πειραιά, στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού, λειτουργούν πλέον οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τένις, οι οποίες περιλαμβάνουν τα τρία νέα γήπεδα.

Με φόντο τη θάλασσα του Πειραιά, το Πασαλιμάνι και τη Μαρίνα Ζέας, σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον ο Ολυμπιακός παρέχει τη δυνατότητα της άθλησης και της εκμάθησης ενός αθλήματος το οποίο είναι ιδιαίτερα αγαπητό στο ευρύ κοινό.

Οραματιζόμενη τη δημιουργία των νέων εγκαταστάσεων, στο πλαίσιο της ανάπτυξης η διοίκηση προχώρησε στην ανακατασκευή των παλαιών γηπέδων μπάσκετ τα οποία μετέτρεψε σε νέα υπερσύγχρονα γήπεδα τένις υψηλών προδιαγραφών. Τα τρία νέα γήπεδα διαθέτουν τάπητα σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κορυφαίων court στον κόσμο, πιστοποιημένα από την ΙTF.

Παράλληλα με την ανακατασκευή των αγωνιστικών χώρων, διαμορφώθηκαν και οι εσωτερικοί χώροι της Ιστορικής Λέσχης, στην οποία λειτουργεί η γραμματεία του τένις, τα αποδυτήρια και εντευκτήριο.