Θύμα απάτης των bitcoin ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι και εκείνος πλέον ένα από τα θύματα της «απάτης των bitcoin»

Θύμα απάτης των bitcoin ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Θύμα της τεράστιας απάτης των bitcoins έπεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Επιτήδειοι τον χρησιμοποίησαν σε διαφημίσεις του Facebook, ενώ πιο συγκεκριμένα σε κείμενο τους αναφέρουν ότι ο Ελληνας τενίστας δήθεν εμφανίστηκε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα» και αποκάλυψε το μυστικό του πως πολλαπλασιάζει το εισόδημα του.

Να σημειώσουμε ότι οι απατεώνες χρησιμοποιούν διάσημα άτομα για να πείσουν ανυποψίαστους πολίτες να επενδύσουν στα bitcoins και στις πλατφόρμες συναλλαγών.
Το κείμενο των επιτήδειων αναλυτικά αναφέρει:

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι Έλληνας επαγγελματίας τενίστας.

Είναι ο νεότερος παίκτης που κατατάσσεται στην κορυφή 10 από τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών του Τένις (ATP) και έχει υψηλόβαθμη σταδιοδρομία στον Νο. 5 στον κόσμο, καθιστώντας τον τον υψηλότερο στην κατάταξη στην Ελλάδα παίκτη στην ιστορία.

Πρόσφατα πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τένις, όπου κέρδισε τέσσερα Ένωση επαγγελματιών του τένις ξεχωρίζει τίτλους και έφτασε εννέα τελικούς.

Το χρηματικό έπαθλο στο πρωτάθλημα ήταν 9 εκατομμύρια δολάρια και αποδεικνύεται ότι ο Τσιτσιπάς έχει ήδη βρει πώς να χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα με επιτυχία.

Πώς κι έτσι? Ενώ ψάχνει τρόπους για να κερδίσει και να πολλαπλασιάσει εισόδημα, βρήκε την πλατφόρμα συναλλαγών Bitcoin που ονομάζεται Bigmoney Rush.

Ο Στέφανος εμφανίστηκε πρόσφατα στο “Αλήθειες με τη Ζήνα”, Και μοιράστηκε πώς θα μπορούσε να κάνει χρήματα, παίζοντας στην πλατφόρμα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας