ATP Finals: Θρίαμβος Τιμ επί του Τζόκοβιτς στο ματς της χρονιάς! (highlights)

Ο 26χρονος Αυστριακός έκανε απίστευτο παιχνίδι απέναντι στο Νο 2 του κόσμου, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για τα ημιτελικά των ATP Finals.

ATP Finals: Θρίαμβος Τιμ επί του Τζόκοβιτς στο ματς της χρονιάς! (highlights)

Στο καλύτερο ίσως παιχνίδι της φετινής χρονιάς στο τένις τόσο από πλευράς θεάματος όσο και ποιότητας, ο Ντόμινικ Τιμ πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς, κατέκτησε την πρωτιά στο γκρουπ «Μπιόρν Μποργκ» και εξασφάλισε μια θέση στα ημιτελικά των ATP Finals!

Ο απίστευτος Αυστριακός έπιασε ασύλληπτα στάνταρ απόδοσης και παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του μεγάλου Σέρβου -ο οποίος μάλιστα πήρε και το πρώτο σετ του αγώνα- να επανέλθει στο ματς, ο Τιμ πολύ απλά ήταν ανίκητος το συγκεκριμένο βράδυ!

Το τελικό 6-7 (5), 6-3, 7-6 (5) δείχνει αναμφίβολα πόσο κλειστό ήταν το ματς, ωστόσο για να καταλάβει κανείς τι τένις έπαιξαν οι δύο αθλητές θα πρέπει να δει τουλάχιστον τα highlights της αναμέτρησης, αν όχι ολόκληρο το παιχνίδι!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι το συγκεριμένο ματς ο Τζόκοβιτς είχε ρεκόρ 3-0 απέναντι στον Τιμ σε σκληρές επιφάνειες, ωστόσο ο Αυστριακός πέτυχε την τέταρτη νίκη του στα τελευταία πέντε παιχνίδια με αντίπαλο τον Σέρβο.

Ένα ιδιαίτερο στατιστικό που έδωσε η ATP, μάλιστα, καταδεικνύει την κυριαρχία του Τιμ στα κρίσιμα σετ -ήτοι αυτά που κρίνουν έναν αγώνα- φέτος, με τον «Dominator» να μετράει 15 κερδισμένα και μόλις 2 χαμένα...