Ναδάλ: «Πάμε στα ισπανικά, γιατί στα αγγλικά με ρωτάτε μαλ...!» (vids)

Ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του ύστερα από ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με την ήττα του από τον Σάσα Ζβέρεφ για τα ATP Finals.

Ναδάλ: «Πάμε στα ισπανικά, γιατί στα αγγλικά με ρωτάτε μαλ...!» (vids)

Ιδιαίτερα άβολα ένιωσε ο Ραφαέλ Ναδάλ, όταν δέχθηκε μια... ασυνήθιστη ερώτηση κατά τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την ήττα του από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για τα ATP Finals στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός άσος ρωτήθηκε αν ένας από τους λόγους για την ήττα ήταν ο πρόσφατος γάμος του με τη Φρανθίσκα Περεγιό (!), γεγονός που τον εκνεύρισε ιδιαίτερα, όπως φάνηκε και από την αντίδρασή του.

«Ειλικρινά μου το ρωτάτε αυτό; Είναι σοβαρή ερώτηση ή κάποιο αστείο;» αναρωτήθηκε ο Ναδάλ, για να τον διαβεβαιώσει ο δημοσιογράφος ότι ρωτούσε όντως σοβαρά.

Αυτό έφτανε για να... ξεσπαθώσει -και δικαίως- στη συνέχεια ο πολύπειρος Ισπανός, ο οποίος προς τιμήν του απάντησε στην ερώτηση, ωστόσο στη συνέχεια ζήτησε από τους παρευρισκόμενους ρεπόρτερ να του κάνουν ερωτήσεις στα ισπανικά:

«Εντάξει, είναι μεγάλη έκπληξη για μένα να μου το ρωτάτε αυτό. Είμαι με την ίδια κοπέλα εδώ και 15 χρόνια, έχουμε μια πολύ σταθερή και φυσιολογική ζωή. Δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα αν θα έχω ένα δαχτυλίδι ή όχι στο δάχτυλό μου. Ας πάμε στα ισπανικά τώρα, γιατί αυτά είναι μαλ...!»