Paris Masters: Ξανά στον «θρόνο» του Παρισιού ο Τζόκοβιτς (vid)

Ο «Νόλε» δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στον Ντένις Σαποβάλοφ και κατέκτησε το πέμπτο τρόπαιό του στο Masters του Παρισιού.

Paris Masters: Ξανά στον «θρόνο» του Παρισιού ο Τζόκοβιτς (vid)

Στον «θρόνο» του Masters του Παρισιού ανέβηκε για πέμπτη φορά στην καριέρα του ο Νόβακ Τζόκοβιτς το απόγευμα της Κυριακής! Ο Σέρβος άσος του τένις επικράτησε σε straight sets του Ντένις Σαποβάλοφ και σήκωσε ψηλά το τρόπαιο του γαλλικού Masters για πρώτη φορά μετά το 2015.

Ο τελικός στο Παρίσι ήταν... μονόλογος του «Νόλε», ο οποίος δεν άφησε περιθώρια στον νεαρό Καναδό να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα. Το τελικό 6-3, 6-4 ήρθε φυσιολογικά για τον σπουδαίο Σέρβο, ο οποίος πλέον έφτασε τους 34 τίτλους Masters και τους 77 συνολικά στην καριέρα του.

Παρά τη νίκη του, πάντως, ο Τζόκοβιτς θα χάσει δεδομένα το Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη από τον Ραφαέλ Ναδάλ αύριο (4/11). Ωστόσο, η νίκη του στο Παρίσι σημαίνει ότι θα μείνει πίσω μόνο 640 πόντους, διατηρώντας έτσι «ζωντανή» την πιθανότητα να ανακτήσει την πρώτη θέση στην κατάταξη μέσα από το ακροτελεύτιο τουρνουά της σεζόν, τους ATP Finals του Λονδίνου (10-17 Νοεμβρίου).