Τζόκοβιτς: «Μελέτησα βίντεο για να νικήσω τον Τσιτσιπά!» (highlights)

Ο «Νόλε» αποκάλυψε την ιδιαίτερη προετοιμασία του για τον προημιτελικό του Paris Masters με τον Στέφανο Τσιτσιπά, πλέκοντας το εγκώμιο του Έλληνα τενίστα.

Τζόκοβιτς: «Μελέτησα βίντεο για να νικήσω τον Τσιτσιπά!» (highlights)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πέρασε στα ημιτελικά του Paris Masters ύστερα από καταπληκτική εμφάνιση απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά στη φάση των «8» του σπουδαίου τουρνουά.

Ο Σέρβος βιρτουόζος έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του φέτος, γεγονός που ο ίδιος απέδωσε στην ιδιαίτερη προετοιμασία που έκανε ειδικά για να αντιμετωπίσει τον Έλληνα άσο, τον οποίο χαρακτήρισε έναν από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο.

«Τέτοιους είδους παιχνίδια σε κάνουν εξαιρετικά χαρούμενο, ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μου μέσα στη σεζόν απέναντι σε έναν από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο. Έχασα από τον Στέφανο πριν από τρεις εβδομάδες στην Σανγκάη», είπε αρχικά ο «Νόλε», για να προσθέσει:

«Είχα προετοιμαστεί καλά για αυτό τον αγώνα, μελετώντας -μέσα από videos- νέες στρατηγικές και τακτικές και αυτό λειτούργησε. Είδα τι είχα κάνει και τι δεν είχα κάνει καλά στην προηγούμενη συνάντησή μας ώστε να είμαι καλύτερος».

Στα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ενώ το άλλο ζευγάρι για τη φάση των «4» είναι αυτό ανάμεσα στον Ραφαέλ Ναδάλ και τον ταλαντούχο Καναδό Ντένις Σαποβάλοφ.