Paris Masters: Ο Τζόκοβιτς απέκλεισε τον Τσιτσιπά σε 58 λεπτά! (highlights)

Ο Σέρβος έπαιξε τένις από άλλο... πλανήτη, μην αφήνοντας το παραμικρό περιθώριο στον Έλληνα άσο για τα προημιτελικά του Paris Masters.

Paris Masters: Ο Τζόκοβιτς απέκλεισε τον Τσιτσιπά σε 58 λεπτά! (highlights)

Ένα από τα καλύτερα και πιο επιβλητικά παιχνίδια των τελευταίων μηνών πραγματοποίησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον προημιτελικό της Παρασκευής απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά για το Masters του Παρισιού, αποκλείοντας τον Έλληνα άσο με 6-1, 6-2!

Έτσι το ταξίδι στην πρωτεύουσα της Γαλλίας τέλειωσε για τον Στέφανο, ο οποίος παρασύρθηκε από νωρίς από το... διαστημικό παιχνίδι του Σέρβου, βγήκε νωρίς εκτός αγώνα και δεν βρήκε ποτέ απαντήσεις στα χτυπήματα του «Νόλε», πραγματοποιώντας παράλληλα πολλά αβίαστα λάθη.

Ο Σέρβος δεν έδωσε ποτέ την ευκαιρία στον Στέφανο να του κάνει μπρέικ, αντιθέτως αυτός πήρε τους 4 από τους 9 πόντους που είχε προκειμένου να «σπάσει» το σερβίς του Τσιτσιπά. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τζόκοβιτς χρειάστηκε μόλις 58 λεπτά για να νικήσει, ενδεικτικό της κυριαρχίας του στο ματς...

Αντίπαλος του Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Paris Masters θα είναι ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε 6-2, 7-5 του Κριστιάν Γκαρίν. Το ζευγάρι του έτερου ημιτελικού θα προκύψει από τα ματς Μονφίς-Σαποβάλοφ και Τσόνγκα-Ναδάλ.