Τσιτσιπάς - Ντε Μινόρ 2-0 σετ: Στα προημιτελικά του Paris Masters με Τζόκοβιτς (highlights)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε 6-3, 6-4 του Άλεξ Ντε Μινόρ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Paris Masters.

Τσιτσιπάς - Ντε Μινόρ 2-0 σετ: Στα προημιτελικά του Paris Masters με Τζόκοβιτς (highlights)

Ο νεαρός τενίστας (νούμερο 7) επικράτησε πολύ εύκολα του Ντε Μινόρ (νούμερο 18) με 2-0 σετ (6-3 και 6-4), παίρνοντας την πρόκριση για τον 14ο προημιτελικό του την φετινή χρονιά!

Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Τζόκοβιτς-Έντμουντ, με τον Σέρβο κορυφαίο τενίστα σε όλο τον κόσμο, αυτή την στιγμή, να είναι το ακλόνητο φαβορί.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Στέφανος προ ολίγων ημερών κατάφερε να κερδίσει με ανατροπή (2-1 σετ) τον Τζόκοβιτς στο πλαίσιο των προημιτελικών του Shangai Masters, γνωρίζοντας όμως τον αποκλεισμό στα ημιτελικά από τον Μεντβέντεφ.

Τέλος, το αξιοσημείωτο αυτής της νίκης του Έλληνα αθλητή είναι πως αποτελεί την 100η νίκη του στον θεσμό των tour, με την πρώτη του να είναι αυτή που έκανε πριν δύο χρόνια με αντίπαλο τον Καρέν Χατσάνοφ για το Shangai Masters.

Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα πρωταθλητή θα είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς που επικράτησε με 2-1 σετ του Κάιλ Έντμουντ.

Ο Σέρβος άσος δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ το οποίο κατέκτησε με 7-6. Στο δεύτερο ωστόσο δε βρήκε ιδιαίτερη αντίσταση από τον Έντμουντ και το κέρδισε εύκολα με 6-1. Ο αγώνας μεταξύ του Τσιτσιπά και του Τζόκοβιτς θα γίνει την Παρασκευή (1/11) και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 6.