Σάκκαρη από το 2020 πάλι μετά την ήττα από την Μέρτενς στο Ζουχάι

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Ελίζ Μέρτενς και αποχαιρέτησε το Elite Tropfy του Ζουχάι.

Σάκκαρη από το 2020 πάλι μετά την ήττα από την Μέρτενς στο Ζουχάι

Η Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της φετινή χρονιά αφού ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Ελίζ Μέρτενς στο τουρνουά Elite Trophy που διεξάγεται στο Ζουχάι της Κίνας.

Η Σάκκαρη πάλεψε και κατάφερε να στείλει τον αγώνα σε τρίτο σετ, η απουσία ρυθμού φάνηκε όμως για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια λόγω και του τραυματισμού που την ταλαιπώρησε στον καρπό. Με αυτόν τον τρόπο έκλεισε τη σεζόν 2019 αφού ολοκληρώθηκε και το tour για εκείνη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Μέρτενς πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 6-2. Η Σάκκαρη δεν το έβαλε κάτω και πήρε το δεύτερο με 6-3. Στο τρίτο σετ ωστόσο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να κοντράρει την Μέρτενς η οποία το κέρδισε με 6-1.

Πάντως η χρονιά σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται αποτυχημένη για την Μαρία Σάκκαρη. Μέσα στο 2019 κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο (Ραμπάτ) ενώ θα κλείσει και το 2019 ευρισκόμενη στην 21η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης που είναι και η υψηλότερη που έχει πάρει μέχρι σήμερα. Η «Σακ» τώρα ετοιμάζεται για το 2020 που μπορεί να τη φέρει και κάτω από την πρώτη εικοσάδα της κατάταξης.