Ρεκόρ για την Σάκκαρη- Στο Νο 22 της παγκόσμιας κατάταξης

Η Μαρία Σάκκαρη ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο νούμερο 22 της Παγκόσμιας κατάταξης και μέχρι το τέλος του χρόνου μπορεί να βρεθεί και κάτω από την εικοσάδα.

Ρεκόρ για την Σάκκαρη- Στο Νο 22 της παγκόσμιας κατάταξης

Λίγο πριν κλείσει η χρονιά η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει να ανεβαίνει θέσεις στην Παγκόσμια Κατάταξη του τένις. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στο νούμερο 22 και μέχρι το τέλος του χρόνου μπορεί να φτάσει και ψηλότερα.

Η Σάκκαρη θα αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα στο WTA Elite Trophy που διεξάγεται στη Ζουχάι και αν πάει καλά θα κάνει και νέο ρεκόρ θέσης. Η αποστολή της ωστόσο δε θα είναι εύκολη γιατί πρόκειται για ένα αρκετά δυνατό τουρνουά, αλλά η Σάκκαρη έχει αποδείξει ότι ότι της αρέσουν τα δύσκολα σε μια χρονιά στην οποία κατέκτησε και τον πρώτο της τίτλο.

Στην 1η θέση της κατάταξης βρίσκεται η Άσλεϊ Μπάρτι, με την Πλίσκοβα να είναι στο νούμερο 2 και την Οσάκα στο 3.

Από 'κει και πέρα οι Αντρέσκου, Χάλεπ, Κβίτοβα κέρδισαν από μια θέση ενώ η Σβιτολίνα έχασε τέσσερις με την Σερένα Ουίλιαμς και την Κίκι Μπέρτενς να κλείνουν τη δεκάδα. Η Κέρμπερ έχασε επίσης τέσσερις θέσεις και έπεσε στο νούμερο 17 της κατάταξης ενώ η Στέφενς είναι πλέον εκτός εικοσάδας.