Τουρνουά Βασιλείας: Με Ράμος-Βίνολας ο Τσιτσιπάς στον πρώτο γύρο

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (19/10) η κλήρωση του Swiss Indoors, η οποία φέρνει τον Έλληνα πρωταθλητή αντιμέτωπο με τον 31χρονο Ισπανό στον πρώτο γύρο του τουρνουά. Συμμετέχει και στο διπλό ο Τσιτσιπάς με σταθερό συμπαίκτη τον Γουέσλι Κούλχοφ.

Τουρνουά Βασιλείας: Με Ράμος-Βίνολας ο Τσιτσιπάς στον πρώτο γύρο

Ο Άλμπερτ Ράμος-Βίνολας (Νο 52) θα είναι το πρώτο εμπόδιο του Στέφανου Τσιτσιπά στο φετινό Swiss Indoors, όπως προέκυψε μετά τη σαββατιάτικη κλήρωση του τουρνουά της Βασιλείας.

Ο Έλληνας άσος βρίσκεται στο πάνω ταμπλό, όντας Νο 3 στην κατάταξη των συμμετεχόντων, πίσω από τον Σάσα Ζβέρεφ (Νο 2, κάτω ταμπλό) και Ρότζερ Φέντερερ (Νο 1, πάνω ταμπλό).

Οι δύο τενίστες έχουν συναντηθεί μόλις μία φορά στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο τουρνουά της Βαρκελώνης το 2018, με τον Στέφανο να επικρατεί σε straight sets 6-4, 7-5 του 31χρονου Ισπανού.

Να σημειώσουμε ότι ο Τσιτσιπάς θα πάρει μέρος και στο διπλό του συγκεκριμένου τουρνουά, με σταθερό συμπαίκτη τον Ολλανδό Γουέσλι Κούλχοφ, με τον οποίο έχουν παίξει αρκετές φορές στο παρελθόν και μάλιστα είχαν φτάσει πρόσφατα και στον τελικό του Miami Open.

Αντίπαλοί τους στην πρεμιέρα θα είναι οι Αμερικανοί Τέιλορ Φριτζ και Ράιλι Οπέλκα.