Shanghai Masters: Συμπλήρωσαν τη 16άδα οι Τζόκοβιτς, Τιμ και Ζβέρεφ (highlights)

Πιο δύσκολα απ' ό,τι δείχνουν τα σκορ επικράτησής τους, οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντόμινικ Τιμ και Σάσα Ζβέρεφ ακολούθησαν τον Στέφανο Τσιτσιπά παίρνοντας την πρόκριση στους «16» του Masters της Σανγκάης.

Shanghai Masters: Συμπλήρωσαν τη 16άδα οι Τζόκοβιτς, Τιμ και Ζβέρεφ (highlights)

Μετά τον θρίαμβο του Στέφανου Τσιτσιπά επί του «κακού του δαίμονα» Φέλιξ Οζέ-Αλιασίμ, οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντόμινικ Τιμ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ ακολούθησαν χρονικά τον Έλληνα άσο και πήραν με τη σειρά τους την πρόκριση στους «16» του Shanghai Masters.

Shanghai Masters: Στους «16» ο Τσιτσιπάς (highlights)

Ο Τζόκοβιτς άνοιξε τον δρόμο για την υπεράσπιση του περσινού τίτλου του στη Σανγκάη, κάμπτοντας την αντίσταση του Ντένις Σαποβάλοφ με 6-3, 6-3, πιο δύσκολα πάντως απ' όσο δείχνει το σκορ της αναμέτρησης. Ο Ντόμινικ Τιμ επίσης... στριμώχτηκε -ιδίως στο πρώτο σετ- από τον Πάμπλο Καρένο Μπούστα, ωστόσο επικράτησε κι αυτός με 7-6 (3), 6-3 του Ισπανού.

Λίγο νωρίτερα, ο Ζβέρεφ χρειάστηκε να επιστρατεύσει τα ψυχικά του αποθέματα, καθώς τα βρήκε... σκούρα απέναντι στον μαχητικό Ζερεμί Σαρντί. Ενδεικτικό της μάχης που έγινε στο ματς το σκορ στο τάι-μπρέικ του πρώτου σετ, το οποίο πήρε μετά κόπων και βασάνων 13-11 ο Γερμανός! Τελικό σκορ 7-6 (13), 7-6 (3) για τον Ζβέρεφ.

Μετά την ολοκλήρωση των τριών αγώνων προέκυψε οριστικά η 16άδα που συνεχίζει στο ασιατικό Masters. Αναλυτικά συνεχίζουν οι: Νόβακ Τζόκοβιτς, Ρότζερ Φέντερερ, Ντόμινικ Τιμ, Στέφανος Τσιτσιπάς, Ντανίλ Μεντβέντεβ, Τζον Ίσνερ, Νταβίντ Γκοφέν, Κάρεν Χατσάνοφ, Αντρέι Ρούμπλεβ, Φάμπιο Φονίνι, Χούμπερτ Χουρκάζ, Νικολόζ Μπασιλασβίλι, Βάσεκ Πόσπισιλ, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και Ματέο Μπερετίνι.