Αφιέρωμα του France 24: Coca Cola, Στέφανος Τσιτσιπάς, Νίκος Γκάλης!

Όλα αυτά βρίσκονται απροσδόκητα στο αφιέρωμα που ετοίμασε το γαλλικό France24 για τον νεαρό Έλληνα τενίστα.

Αφιέρωμα του France 24: Coca Cola, Στέφανος Τσιτσιπάς, Νίκος Γκάλης!

Νίκος Γκάλης...Coca Cola και Στέφανος Τσιτσιπάς: όλα μαζί στο μεγάλο αφιέρωμα του France24 για τον Έλληνα τενίστα, για το νεότερο παίκτη στον κόσμο -όπως υπογραμμίζει το γαλλικό σάιτ- που βρίσκεται στο Top-10, μέλος της γενιάς που αμφισβητεί «τους μεγάλους τρεις» (Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Φέντερερ), παρέα με τους Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Ντανίλ Μεντβέντεφ, με αφορμή το τουρνουά ATP Ζουχάι στην Κίνα.

«Προκειμένου να βρεθούμε υψηλότερα στην κατάταξη, πρέπει να τους ξεπεράσουμε και είναι πολύ δύσκολο έργο. Αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Όπως είναι το σλόγκαν μου, μην περιμένεις μια ευκαιρία, δημιούργησέ τη. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να περιμένεις, επειδή παραδίδεις κάτι όταν περιμένεις», αναφέρει ο Τσιτσιπάς.

Ακόμα, το France24 τονίζει ότι: «παρά τη νεαρή ηλικία του, ο Τσιτσιπάς έχει ήδη κερδίσει περισσότερα από 6 εκατομμύρια δολάρια στην καριέρα του, τρεις τίτλους ATP Tour, τους δύο αυτή τη χρονιά. Η ζωή του έχει αλλάξει καθώς η φήμη του έχει αυξηθεί. Όταν περπατά στους δρόμους της πατρίδας του, είναι περιτριγυρισμένος από παιδιά που αρχίζουν να απολαμβάνουν και να ξεκινάνε το τένις εξαιτίας του.

Είναι ίσως λίγο υπερβολικό, αλλά ένας φίλος του πρόσφατα του είπε ότι είναι πλέον το πιο διάσημο όνομα στην Ελλάδα πίσω από την Coca-Cola. Ενώ, όπως αναφέρει ο ίδιος ο νεαρός Έλληνας -δίχως να θέλει να κάνει επιδειξία- οι συμπατριώτες του, συγκρίνουν τις επιτυχίες του με αυτές του Νίκου Γκάλη την δεκαετία του 1980, ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν ο πιο διάσημος Έλληνας αθλητής.»