Τσιτσιπάς: «Θετική η αύρα στο Μονακό, τρομεροί οι Έλληνες φίλαθλοι»

Τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες φίλαθλοι υποστήριξαν τον ίδιο στον αγώνα του κόντρα στο Καταρίνα εκθείασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Τσιτσιπάς: «Θετική η αύρα στο Μονακό, τρομεροί οι Έλληνες φίλαθλοι»

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις αρχικά τόνισε ότι «νιώθω πραγματικά μια πολύ ωραία και θετική αύρα όταν είμαι μέσα σε αυτό το γήπεδο, νιώθω πως δεν έχω να χάσω τίποτα, πως ό,τι και να γίνει θα έχω την ενέργεια του κόσμου και την υποστήριξή τους, που είναι πολύ σημαντική για μένα».

Στη συνέχεια ο Στέφανος έκανε ειδική μνεία στους φιλάθλους του Μονακό που τον γέμισαν με αυτοπεποίθηση: «Αν και νομίζω πως οι Έλληνες της Αυστραλίας είναι πιο θορυβώδεις κι εδώ η ατμόσφαιρα είναι καλή. Το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο, αλλά πίστευα πως θα υπήρχε ακόμη περισσότερος κόσμος».

Για τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν λόγω των ισχυρών ανέμων, είπε: «Στην αρχή μου ήταν λίγο δύσκολο να προσαρμοστώ και ξεκίνησε λίγο περίεργα ο αγώνας, ωστόσο μετά όλα κύλησαν ομαλά, αφού βρήκα τις λύσεις που ήθελα. Δεν ένιωσα κάποια πίεση, συγκεντρώθηκα στο δικό μου παιχνίδι και όλα βγήκαν άψογα».

Τέλος, για την αγχωτική νίκη του Περβολαράκη στο πρώτο ματς, όπου έφτασε σε ματς-πόιντ και παρ’ ολίγο να χάσει, απάντησε: «Η νίκη του Μιχάλη ήταν πολύ σημαντική, γιατί η ομάδα του Μονακό είναι δυνατή στο διπλό και θα γινόταν πολύ δύσκολο για εμάς, αν έχανε ο Μιχάλης εκείνον τον αγώνα. Είναι πολύ δύσκολο στην ψυχολογία, αλλά ευτυχώς κατάφερε και βρήκε λύσεις και κατάφερε να πιστέψει στον εαυτό του».