Davis Cup: Περβολαράκης και Τσιτσιπάς έδωσαν την πρόκριση στην Ελλάδα

Ο Μιχάλης Περβολαράκης και ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησαν τους Ρομέν Αρμεόντο και Λούκας Καταρίνα δίνοντας την πρόκριση στην Εθνική μας στα Play offs ανόδου. 

Davis Cup: Περβολαράκης και Τσιτσιπάς έδωσαν την πρόκριση στην Ελλάδα

Ο Μιχάλης Περβολαράκης ξεκίνησε, και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε την παρουσία της Εθνικής μας στα Play offs ανόδου του Davis Cup με τις νίκες επί των Μονεγάσκων Ρομέν Αρμεόντο και Λούκας Καταρίνα.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας ο Περβολαράκης ξεκίνησε πολύ δυνατά απέναντι στο Μονεγάσκο Αρμεόντο, και πήρε το πρώτο σετ με 6-1, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αφού ο 23χρονος τενίστας έχασε το δεύτερο παρά τα 4 match points που είχε με 6-7. Στο τρίτο και τελευταίο σετ παρόλα αυτά αποδείχτηκε πιο ψύχραιμος και το κέρδισε με 6-4 σετ κάνοντας έτσι το 1-0 για την Ελλάδα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγο αργότερα έκανε το καθήκον του, αφού νίκησε άνετα με 2-0 σετ τον Λούκας Καταρίνα σε μόλις 53 λεπτά, και σφράγισε την πρόκρισή της Εθνικής μας στα Play off ανόδου του Davis Cup το Σάββατο (14/9), αφού το υπάρχον 2-0 δε μπορεί να ανατραπεί ακόμα και αν νικήσουν οι Μονεγάσκοι στο διπλό τους Μάρκο Καλοβελώνη και Πέτρο Τσιτσιπά.