Γραμματικοπούλου: «Έχασα από δικά μου λάθη»

Εμφανώς στεναχωρημένη από την ήττα στην αναμέτρηση με την Ελεονόρα Μολινάρο, την πρώτη ήττα της στην διοργάνωση του Fed Cup στο Τατόι, ήταν η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Γραμματικοπούλου: «Έχασα από δικά μου λάθη»

Η 21χρονη Ελληνίδα τενίστρια, εξήγησε τι έφτιαξε και έχασε:

«Έπαιξε η αντίπαλος πάρα πολύ καλά, αλλά έκανα κι εγώ πολλά λάθη. Δεν έπαιξα το καλύτερό μου τένις, γι' αυτό έχασα. Είχα πολλές ευκαιρίες να πάρω το ματς, τις έχασα και γι' αυτό δεν το πήρα. Ειδικά δύο λάθη που έκανα, δεν έπρεπε να τα κάνω και πήγε 6-4. Θα μπορούσα στο 3ο σετ να το είχα κάνει εγώ 5-4 ή μετά να το κάνω 5-5. Έχασα το σερβίς μου στο 4-4 κι αυτό ήταν σημαντικό. Αλλά και μετά, πήγαινε καλά για να κάνω το 5-5, αλλά έκανα δύο λάθη κι έφυγε το ματς».

Για το αν αυτή η ήττα την επηρεάζει ψυχολογικά ενόψει του διπλού αγώνα, μας απάντησε: «Είμαι η πρώτη που χάνω από την ομάδα κι αυτό με στεναχωρεί. Τώρα να μπορέσει η Μαρία να νικήσει, είναι σίγουρα καλύτερη από την Μινέλα και θα είμαι έτοιμη για το διπλό. Το αφήνουμε πίσω μας αυτό».

Την Μολινάρο εκτός απροόπτου θα την αντιμετωπίσει και στο διπλό. «Έχει καλό σερβίς και χτυπάει πολύ δυνατά στην επιστροφή» σχολίασε για την αντίπαλό της, ενώ για το αν ο αέρας, που είχε δυναμώσει κατά την διάρκεια του αγώνα, επηρεάζει το παιχνίδι, απάντησε: «Ναι, πάρα πολύ μας επηρεάζει. Φυσάει πολύ και δεν σε αφήνει να κάνεις καλό σερβίς. Δεν είναι σίγουρο πού θα πάει η μπάλα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ