Τσιτσιπάς σε διαιτητή: «Μάλλον είσαι Γάλλος και είστε όλοι περίεργοι!» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε απέναντι στον διαιτητή, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ρούμπλεβ, όταν του ζήτησε να ετοιμαστεί γρήγορα για να συνεχιστεί ο αγώνας.

Τσιτσιπάς σε διαιτητή: «Μάλλον είσαι Γάλλος και είστε όλοι περίεργοι!» (vid)

Σε ένα ακόμα συνηθισμένο ξέσπασμα προέβη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αυτή την φορά με στόχο τον διαιτητή του αγώνα με αντίπαλο τον Ρούμπλεβ για το αμερικανικό Open, από τον οποίο τελικά και αποκλείστηκε.

Συγκεκριμένα η ένταση προκλήθηκε αφού ο Στέφανος είχε δεχθεί αρκετές παρατηρήσεις από τον διαιτητή της αναμέτρησης, καθώς δέχθηκε και το warning τόσο για το on-court coaching, όσο και για την παραβίαση των 25 δευτερολέπτων.

Ο 21χρονος τενίστας λοιπόν, είπε με έντονο ύφος στον διαιτητή πως πρέπει να αλλάξει, με εκείνον να του απαντάει πως πλέον ήταν πολύ αργά και ότι έπρεπε να συνεχιστεί η αναμέτρηση.

Όσα ανέφερε ο Τσιτσιπάς: «Δε με νοιάζει, κάνε ότι θες, είσαι ο χειρότερος. Για κάποιο λόγο έχεις κάτι απέναντι μου. Δεν ξέρω γιατί. Μάλλον είσαι Γάλλος και είστε όλοι περίεργοι! Δώσε μου warning, δε με νοιάζει!»

Αμέσως μετά από αυτό ο Στέφανος δέχθηκε και το 2ο warning για παράβαση του χρόνου, πράγμα που σημαίνει πως έχασε και έναν πόντο (point penalty) στο επόμενο game του παιχνιδιού.

Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο: