US Open 2019: «Θέμα» η σχέση της Σάκκαρη με τον προπονητή της! (vid)

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε από το επίσημο κανάλι του φετινού US Open, στο οποίο απεικονίζεται ως παράδειγμα προς μίμηση η σχέση αθλήτριας-προπονητή ανάμεσα σε Μαρία Σάκκαρη και Τομ Χιλ. Τι είπε η Ελληνίδα τενίστρια για τον... Γιάννη Αντετοκούνμπο!

US Open 2019: «Θέμα» η σχέση της Σάκκαρη με τον προπονητή της! (vid)

Υποδειγματική είναι η σχέση που υπάρχει ανάμεσα στη Μαρία Σάκκαρη και τον -συνομίληκο- προπονητής της Τομ Χιλ, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από την εντυπωσιακή άνοδο και από τα αποτελέσματα της Ελληνίδας τενίστριας.

US Open 2019: Με Τζιόρτζι η Σάκκαρη στην πρεμιέρα

Δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, λοιπόν, το γεγονός ότι η σχέση αθλήτριας-προπονητή που διατηρεί η 24χρονη Ελληνίδα με τον Αμερικανό κόουτς αναδείχθηκε από το επίσημο κανάλι του US Open ενόψει της φετινής διοργάνωσης.

US Open 2019: Πρεμιέρα τη Δευτέρα (26/8) για τη Σάκκαρη

Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή του αμερικανικού Όπεν φόρεσε μικρόφωνα σε Σάκκαρη και Χιλ κατά την προπόνησή τους, προκειμένου να αναδείξει τη σχέση τους μέσα από ένα διαφορετικό video, το οποίο αναρτήθηκε στα social media!

Σε αυτό η Μαρία σχολιάζει τα χτυπήματά της και όχι μόνο, ενώ κάνει και ιδιαίτερη αναφορά στον... Γιάννη Αντετοκούνμπο, ευελπιστώντας πως θα φορεθεί και σε αυτόν μικρόφωνο ώστε να υπάρχει υλικό από τις αντιδράσεις του την ώρα που αγωνίζεται!

Δείτε το σχετικό βίντεο: