Cincinnati Open 2019: Οι αντίπαλοι για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Ποιους θα αντιμετωπίσουν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη στην προσπάθειά τους στο φετινό όπεν του Σινσινάτι.

Cincinnati Open 2019: Οι αντίπαλοι για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Αρκετά δύσκολη θα είναι η αποστολή των Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη στο φετινό Cincinnati Open. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τον 20χρονο Έλληνα, καθώς στη δική του πλευρά του ταμπλό βρίσκονται μεγαθήρια όπως ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Ρότζερ Φέντερερ!

Ειδικότερα, το Σάββατο (10/8) έγιναν γνωστοί οι αντίπαλοι για τους δύο εκπροσώπους της χώρας μας στο Western & Southern Open, με τον Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει αρχικά στον β' γύρο το νικητή ανάμεσα στον 29χρονο Γερμανό, Γιάν Λέναρντ Στρουφ (Νο 35) και σε κάποιον που θα προκύψει από τα προκριματικά.

Εφόσον ο 20χρονος πρωταθλητής προχωρήσει, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά, καθώς θα διασταυρωθεί αρχικά με τον Ντανίλ Μεντβέντεβ (Νο 9), στα προημιτελικά με τον Ρότζερ Φέντερερ και στα ημιτελικά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς!

Στο διπλό ο Στέφανος θα αγωνιστεί με παρτενέρ και πάλι τον Ελληνοαυστραλό Νικ Κύργιο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη Μαρία Σάκκαρη, αντίπαλός της στο απλό των γυναικών του ίδιου τουρνουά θα είναι η η Καμίλα Τζιόρτζι. Η κλήρωση έφερε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέναντι στην 27χρονη Ιταλίδα, η οποία βρίσκεται στο Νο 52.

Η Σάκκαρη βρίσκεται στο ίδιο ταμπλό με την Αυστραλέζα, Άσλεϊ Μπάρτι και αν περάσει την Τζιόρτζι, τότε στον β' γύρο θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Κβίτοβα από την Τσεχία, η οποία βρίσκεται στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA.