Κύργιος: «Θα έχει εκπληκτική καριέρα ο Στέφανος»

Ο Νικ Κύργιος μίλησε για τον προσεχή αντίπαλό του στο City Open της Ουάσινγκτον, Στέφανο Τσιτσιπά (4/7, 02:00), τονίζοντας πως είναι καλό παιδί και θα έχει μια λαμπρή καριέρα.

Κύργιος: «Θα έχει εκπληκτική καριέρα ο Στέφανος»

Στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής (4/7) ο Νικ Κύργιος θα κοντραριστεί με τον Στέφανο Τσιτσιπά για μια θέση στον τελικό του City Open της Ουάσινγκτον.

Τσιτσιπάς - Περ 2-0 κι ο Στέφανος στους «4» και στο Νο 5 του κόσμου (highlights)

Ο Κύπριος άσος προχώρησε σε δηλώσεις για τον Έλληνα τενίστα αναφέροντας πως:

«Γνωριστήκαμε καλύτερα αυτή την εβδομάδα και τα πάμε καλά. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βγω έξω στο court και θα προσπαθήσω να σερβίρω καλά και να κάνω μεγάλο παιχνίδι. Είναι άλλη μια ευκαιρία να δουλέψω πάνω σε μερικά πράγματα, να το διασκεδάσω. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εβδομάδα μου μέχρι τώρα. Προφανώς είναι καλό παιδί και θα έχει μια εκπληκτική καριέρα. Έχει κάνει ήδη σπουδαία πράγματα. Το ματς με τον Φέντερερ στην Αυστραλία ήταν απίστευτο, το έβλεπα στο δωμάτιό μου».

Σε ερώτηση για το αν έμαθε τίποτα καινούργιο για τον Στέφανο αυτές τις μέρες; «Το μόνο που ήξερα ήταν ότι είναι καλό παιδί. Σίγουρα είμαστε διαφορετικοί. Είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε και θα τον γνωρίσω λίγο καλύτερα. Η σχέση μας είναι καλή».