Τσιτσιπάς για Παγδατή: «Τον αγαπώ αυτόν τον τύπο!» (pic)

Εκδήλωση αγάπης από τον Στέφανο Τσιτσιπά για τον Μάρκο Παγδατή μέσω των social media! Αλλαγή αντιπάλου για Παγδατή στο Wimbledon.

Τσιτσιπάς για Παγδατή: «Τον αγαπώ αυτόν τον τύπο!» (pic)

Το φετινό Wimbledon θα αποτελέσει το «κύκνειο άσμα» του 34χρονου πλέον Μάρκου Παγδατή στις μεγάλες διοργανώσεις, δεδομένου ότι ο πολύπειρος Κύπριος έχει ανακοινώσει ότι θα αποσυρθεί μετά το τουρνουά του All England Club του 2019.

Οι σχέσεις του Παγδατή με τον Στέφανο Τσιτσιπά είναι εξαιρετικές, κάτι που φάνηκε γι' άλλη μια φορά το Σάββατο, όταν ο Έλληνας άσος έβγαλε selfie με τον Κύπριο, την οποία συνόδευσε και από μία ιδιαίτερα «θερμή» ατάκα:

«Είμαι ενθουσιασμένος που έχω δίπλα μου τον χαμογελαστό Κύπριο, Μάρκο Παγδατή. Τον αγαπώ αυτόν τον τύπο!», ήταν το σχόλιο του Τσιτσιπά για τον Παγδατή, ο οποίος μάλιστα φάνηκε και τυχερός σε σχέση με την κλήρωσή του στο επερχόμενο Wimbledon.

Συγκεκριμένα, ο Μπόρνα Τσόριτς απέσυρε τη συμμετοχή του, κάτι που άλλαξε τα δεδομένα στο ταμπλό όπου είχε κληρωθεί ο Παγδατής. Ως αποτέλεσμα, ο 34χρονος Κύπριος δεν θα αγωνιστεί με τον Γερμανό Γιόχαν Στρουφ, αλλά με τον 24χρονο Καναδό Μπρέιντεν Σνουρ.