Βατός αντίπαλος για Τσιτσιπά, στα... βαθιά η Σάκκαρη στο Queen's

Πολύ δύσκολη η αποστολή της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά Queen's, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει το Νο1 στον κόσμο, τη Ναόμι Οσάκα. Απέναντι στον Βρετανό Κάιλ Έντμουντ θα βρεθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Βατός αντίπαλος για Τσιτσιπά, στα... βαθιά η Σάκκαρη στο Queen's

Κατευθείαν στα... βαθιά θα πέσει η Μαρία Σάκκαρη στο Queen's Club Championships την προσεχή Δευτέρα (17/6), καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει την κορυφαία τενίστρια στον κόσμο Ναόμι Οσάκα από τον 1ο κιόλας γύρο!

Σαφώς πιο βατή η αποστολή του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος στο αντίστοιχο τουρνουά των ανδρών θα βρει στον δρόμο του τον Βρετανό Κάιλ Έντμουντ, No 30 στην κατάταξη του ΑΤΡ αυτή τη στιγμή.

Η προσπάθεια των δύο κορυφαίων αθλητών του τένις θα ξεκινήσει στις 17 Ιουνίου (Δευτέρα), με τα δύο τουρνουά να αποτελούν την πρόβα τζενεράλε ενόψει του Wimbledon (1/7-14/7).

Με τη Γιαπωνέζα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει κοντραριστεί δύο φορές στο παρελθόν, με τις αθλήτριες να μετρούν από μία νίκη η καθεμία. Σε περίπτωση νίκης, η Σάκκαρη θα αναμετρηθεί στη συνέχεια με μια εκ των Γιούλια Πουτίντσεβα, Χάριετ Νταρτ.

Στη διοργάνωση θα εμφανιστεί και η θριαμβεύτρια του Roland Garros, Άσλεϊ Μπάρτι (Νο 2 του ταμπλό πίσω από την Οσάκα), ενώ ξεχωρίζουν ακόμη οι παρουσίες των Καρολίνα Πλίσκοβα, Ελίνα Σβιτολίνα, Αρίνα Σαμπαλένκα, Βίνους Γουίλιαμς και Τζοάνα Κόντα.