Η Κλάιστερς βλέπει τον Τσιτσιπά Νο 1 στον κόσμο!

Η Βελγίδα, Κιμ Κλάιστερς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά, λέγοντας ότι θα φτάσει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. 

Η Κλάιστερς βλέπει τον Τσιτσιπά Νο 1 στον κόσμο!

Η Κιμ Κλάιστερς μίλησε στο Eurosport για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τόνισε πως είναι ένας εκ των κορυφαίων του κόσμου. Στη συνέχεια ανέφερε πως σύντομα θα βρίσκεται στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι ο νέος πρωταγωνιστής του ανδρικού τένις και είμαι σίγουρη πως πολλοί άνθρωποι θα τον ακολουθούν τα επόμενα χρόνια, όταν οι Big 4 σταματήσουν. Θα έχει σημαντικό μερίδιο στο να καλύψει το κενό τους», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ και ο Ντένις Σαποβάλοφ, είναι πολύ ταλαντούχοι και πολύ εργατικοί. Θα έχουν σπουδαία rivalries τα επόμενα χρόνια και είμαι σίγουρα πως θα διεκδικήσουν τους μεγαλύτερους τίτλους.

Ο τρόπος που έπαιξε ο Στέφανος στη Μελβούρνη ήταν εκπληκτικός. Ήταν απίστευτο αυτό που έκανε με τον Φέντερερ, που είναι τόσο έμπειρος. Κάποιες φορές, η άγνοια κινδύνου από έναν νέο παίκτη είναι αυτό που χρειάζεται για να πετύχει μια νίκη σαν κι αυτό».