Αφιέρωμα του «Reuters» στον Τσιτσιπά!

Εκτενές αφιέρωμα στον νεαρό Έλληνα τενίστα με αφορμή την συμμετοχή του ίδιου στο επερχόμενο Roland Garros, έκανε το παγκοσμίως φήμης ειδησεογραφικό πρακτορείο. 

Αφιέρωμα του «Reuters» στον Τσιτσιπά!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τα επιτεύγματα του, έχει καταφέρει να απασχολεί έντονα την παγκόσμια τενιστική ειδησεογραφία. Μάλιστα, το «Reuters» που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία σε όλον τον πλανήτη και ο Άλεξ Κορέτα, έγραψαν ότι ο Τσιτσιπάς μαζί με τον Ζβέρεφ θα διαδεχτούν τους τρεις «σωματοφύλακες», τον Ναδάλ, τον Φέντερερ και τον Τζόκοβιτς!

«Με το πανίσχυρο one-handed backhand του, την εντυπωσιακή ποικιλία στο παιχνίδι του και την αποφασιστικότητά του, ο 20χρονος είναι η νέα πνοή στο τένις τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Αθηναίος γρήγορα έχει καθιερωθεί, μαζί με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ως ένας από αντικαταστάτες των Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς στην κορυφή του αθλήματος. Με την παρουσία του στα ημιτελικά του Australian Open φέτος, ο Τσιτσιπάς έχει ήδη πετύχει περισσότερα από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ που δεν έχει προχωρήσει ποτέ μετά τα προημιτελικά σε Grand Slam τουρνουά», τονίζεται χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του Reuters, στο οποίο αναφέρεται επίσης:

«Όποιος θέλει να τον κερδίσει θα πρέπει να παλέψει σκληρά γιατί είναι πολύ δυνατός σωματικά και ξέρει πως να παίζει στο χώμα, έχει μεγάλη ποικιλία. Ίσως φέτος είναι λίγο νωρίς να πούμε ότι θα κερδίσει το τουρνουά, όμως έναν ημιτελικό μπορεί να πάει. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση όμως είναι η πρώτη φορά που πάει σε ένα Grand Slam, με τον κόσμο να πιστεύει ότι μπορεί να πάει μακριά. Ας δούμε πως θα το διαχειριστεί αυτό».