Φέντερερ για Ρολάν Γκαρός: «Κάθε τουρνουά μπορεί να είναι το τελευταίο μου!»

Ο Ελβετός «μαέστρος» απάντησε... διπλωματικά όταν ρωτήθηκε αν το φετινό Ρολάν Γκαρός ενδέχεται να είναι το τελευταίο της καριέρας του.

Φέντερερ για Ρολάν Γκαρός: «Κάθε τουρνουά μπορεί να είναι το τελευταίο μου!»

Στη δύση της καριέρας του βρίσκεται πλέον ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος τον προσεχή Αύγουστο θα κλείσει 38 χρόνια ζωής, εύλογα λοιπόν το ερώτημα περί πιθανής απόσυρσής του από το άθλημα της αντισφαίρισης... πλανάται γύρω από το όνομά του.

Πάντως ο μεγάλος Ελβετός ξεκαθάρισε πως θα πάρει κανονικά μέρος στο φετινό Ρολάν Γκαρός ύστερα από 4 χρόνια απουσίας, με τους εκπροσώπους του Τύπου να του θέτουν ξεκάθαρα το ερώτημα αν αυτή θα είναι η τελευταία συμμετοχή του στο σπουδαίο γαλλικό Όπεν.

Σε αυτή την ερώτηση, ο «μαέστρος» απάντησε... διπλωματικά, λέγοντας: «Σε αυτό το σημείο κάθε τουρνουά μπορεί να είναι και το τελευταίο μου. Αυτό είναι το γεγονός. Σίγουρα δεν παίζω στο Παρίσι φέτος πιστεύοντας ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου φορά.

Έχω την ίδια όρεξη όπως πριν 10 χρόνια. Τίποτα δεν έχει αλλάξει για εμένα. Έχω προσδοκίες, αλλά το σημαντικότερο για εμένα είναι να κερδίσω μερικούς παίκτες για να φτάσω 2η εβδομάδα».