Upd Tουρνουά Ρώμης: Με αποθέωση ο Φέντερερ στα προημιτελικά (vids)

Ο Ρότζερ αποθεώθηκε στη Ρώμη στην επική νίκη του με 2-0 σετ επί του Μπόρνα Τσόριτς. 

Upd Tουρνουά Ρώμης: Με αποθέωση ο Φέντερερ στα προημιτελικά (vids)

Ο Ρότζερ Φέντερερ αντιμετώπισε δυο ματς πόιντ αλλά βγήκε νικητής με 2-6, 6-4, 7-6 (7) στον αγώνα του με τον Κροάτη Μπόρνα Κόριτς στον γύρο των «16» του τουρνουά Μάστερς της Ρώμης.

Ο Ελβετός «μαέστρο» προκρίθηκε έτσι στα προημιτελικά όπου περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Φάμπιο Φονίνι.

Ο αγώνας με τον Κόριτς είχε διάρκεια 2,5 ωρών. Και παρά το γεγονός ότι είχε δώσει κι άλλο αγώνα μέσα στην ημέρα ο 37χρονος Φέντερερ τα κατάφερε και προκρίθηκε στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια. Η τελευταία φορά που το είχε πετύχει αυτό ήταν το 2015, όταν έφτασε μέχρι τον τελικό.

Στα προημιτελικά προκρίθηκαν επίσης ο Ράφα Ναδάλ που συνέτριψε τον Γεωργιανό Μπασιλασβίλι με 6-0, 6-1, ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο που απέκλεισε τον Νορβηγό Ρουντ, ο επίσης Αργεντινός Ντιέγκο Σβάρτσμαν που νίκησε τον Ιταλό Μπερετίνι 6-3, 6-4, ο Κέι Νισικόρι που άφησε εκτός τον Γερμανό Στρουφ με 3-6, 7-6, 6-3, ο Φερνάντο Βερντάσκο που απέκλεισε τον Τιμ 7-5, 3-6, 6-3 και τέλος ο Νόβακ Τζόκοβιτς που νίκησε τον Γερμανό Κολσράιμπερ με 6-3, 6-0.