Παραμένει στο Νο 8 ο Τσιτσιπάς - Χωρίς αγώνα στα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς (pic)

Οι δύο τενίστες ευνοήθηκαν μετά την απόσυρση του Μάριν Τσίλιτς, λόγω τροφικής δηλητηρίασης.

Παραμένει στο Νο 8 ο Τσιτσιπάς - Χωρίς αγώνα στα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς (pic)

Ο Κροάτης τενίστας Μάριν Τσίλιτς αποσύρθηκε από το τουρνουά της Μαδρίτης λόγω τροφική δηλητηρίασης και έτσι ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα βρεθεί στα ημιτελικά χωρίς αγώνα, καθώς οι δυο τους ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστούν σήμερα το μεσημέρι (13:00, 10/5).

Από το γεγονός αυτό δεν ευνοείται μόνο ο Σέρβος αστέρας, αλλά και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ακόμα και αν χάσει από τον σημερινό (20:30) του αντίπαλο Σάσα Ζβέρεφ, θα παραμείνει στο Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αργότερα ο Τσιτσιπάς αγωνίζεται στο διπλό τουρνουά της πόλης μαζί με τον Ουέσλι Κουλχόφ, αντιμετωπίζοντας τους Ροζέρ/Τεκάου για την πρόκριση στον τελικό.

Να αναφέρουμε επίσης ότι ο Τσίλιτς μέσω του λογαριασμού του στο twitter ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους, τους διοργανωτές και τον Τζόκοβιτς που αποσύρθηκε, γράφοντας:

«Αγαπητοί φίλαθλοι, διοργανωτές, Νόβακ Τζόκοβιτς. Λυπάμαι που ανακοινώνω πως πρέπει να αποσυρθώ από το σημερινό παιχνίδι. Είχα ένα τρομερό βράδυ αντιμετωπίζοντας μία υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης. Είμαι απίστευτα απογοητευμένος που ο χρόνος μου στη Μαδρίτη τελειώνει έτσι. Ευχαριστώ για τη στήριξη».