Ακάθεκτος ο Ναδάλ, νίκησε τον Στρουφ και πέρασε στα ημιτελικά! (vid)

Ο Ραφαέλ Ναδάλ απέκλεισε τον αξιόμαχο Γερμανό, ο οποίος στον προηγούμενο γύρο είχε αφήσει εκτός Barcelona Open τον Στέφανο Τσιτσιπά, περνώντας στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Τίεμ-Πέλα. Δείτε τον εκπληκτικό πόντο με τον οποίο ο Ισπανός κέρδισε το ματς!

Ακάθεκτος ο Ναδάλ, νίκησε τον Στρουφ και πέρασε στα ημιτελικά! (vid)

Η χωμάτινη επιφάνεια είναι η... σπεσιαλιτέ του Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος το απόγευμα της Μ. Παρασκευής απέδειξε γι' άλλη μια φορά ότι έχει... ξεχάσει να χάνει όταν αγωνίζεται στο Barcelona Open!

Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών στο χώμα έκανε ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του σπουδαίου ισπανικού τουρνουά, αποκλείοντας σε straight sets τον αξιόμαχο Γιάν Λέναρντ Στρουφ (7-5, 7-5).

Ο Γερμανός, ο οποίος στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, έβαλε δύσκολα στον Ισπανό, ωστόσο ο τελευταίος είχε τις λύσεις κρατώντας τα αβίαστα λάθη του στο μίνιμουμ, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Δείτε τον εκπληκτικό τελευταίο πόντο του ματς:

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ναδάλ έκανε μόλις 8 αβίαστα λάθη έναντι 30 του αντιπάλου του! Στα ημιτελικά του τουρνουά της Βαρκελώνης ο έμπειρος Ισπανός θα αντιμετωπίσει το νικητή της συνάντησης Ντομινίκ Τίεμ-Γκουίντο Πέλα.

Στον έτερο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο αναγεννημένος Ιάπωνας Κέι Νισικόρι και ο ανερχόμενος Ρώσος Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο πρώτος επικράτησε στα προημιτελικά του Ισπανού Καρμπαγιές-Μπαένα με 6-4, 7-5, ενώ ο δεύτερος του Χιλιανού Τζάρι με 6-3, 6-4.