Miami Masters: Στις 19.00 οι Τσιτσιπάς/Κούλχοφ στα ημιτελικά του Διπλού

Ύστερα από εκπληκτική εμφάνιση ο Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε του Κέβιν Άντερσον και πέρασε στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον νεαρό Καναδό Ντένις Σαποβάλοφ. Ίσνερ εναντίον Οζέ-Αλιασίμ ο έτερος ημιτελικός. Στις 19.00 ο ημιτελικός των Τσιτσιπά/Κούλχοφ στο Διπλό!

Miami Masters: Στις 19.00 οι Τσιτσιπάς/Κούλχοφ στα ημιτελικά του Διπλού

Η ώρα των ημιτελικών στο Miami Masters έφτασε και ο Ρότζερ Φέντερερ δεν θα μπορούσε να είναι απών.

Ο κατά πολλούς κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο του θηριώδη Νοτιοαφρικανού Κέβιν Άντερσον με 6-4, 6-0 και προκρίθηκε στον ημιτελικό, εκεί που τον περιμένει ο Ντένις Σαποβάλοφ.

Ο νεαρός Καναδός, ο οποίος είχε αποκλείσει νωρίτερα στο τουρνουά τον Στέφανο Τσιτσιπά, πήρε με τη σειρά του το εισιτήριο για τα ημιτελικά κερδίζοντας τον Φράνσις Τιάφο με 6-7 (5), 6-4, 6-2.

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών ο εκ των κορυφαίων σέρβερ του κόσμου, ο Αμερικανός Τζον Ίσνερ, κοντράρεται με έναν ακόμη εντυπωσιακό τενίστα της νέας γενιάς, τον Καναδό Φέλιξ Οζέ-Αλιασίμ.

Για να φτάσουν εκεί, ο πρώτος είχε επικρατήσει 7-6 (1), 7-6 (5) του Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ και ο δεύτερος του Μπόρνα Τσόριτς με 7-6 (3), 6-2.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το Διπλό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ολλανδός Γουέσλι Κούλχοφ νίκησαν με 6-4, 5-7, 10-8 τους Αμερικανούς Τζον Ίσνερ/Σαμ Κουέρι και προκρίθηκαν στους «4» της διοργάνωσης.

Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσουν τους Ίβαν Ντόντιγκ και Ρότζερ Βάσελιν στις 19.00. Το άλλο ζευγάρι της τετράδας θα τεθούν αντιμέτωποι οι Λούκας Κούμποτ/Μαρσέλο Μέλο με τους Μπομπ Μπράιαν/Μάικ Μπράιαν.

Αναλυτικά το σημερινό (29/3) πρόγραμμα:

Stadium:
19:00 Τζον Ίσνερ v. Φέλιξ Οζέ-Αλιασίμ COSMOTE SPORT 6HD
21:00 Αζαρένκα/Μπάρτι v. Μέρτενς/Σαμπαλένκα
01:00 Ρότζερ Φέντερερ v. Ντένις Σαποβάλοφ COSMOTE SPORT 6HD
03:00 Χάο-Τσινγκ Τσαν/Λατίσα Τσαν v. Στόσουρ/Ζανγκ

Grandstand:
19:00 Ντόντιγκ/Βάσελιν v. Κούλχοφ/Τσιτσιπάς COSMOTE SPORT 8HD
20:30 Κούμποτ/Μέλο v. Μπομπ Μπράιαν/Μάικ Μπράουν