Σάκκαρη: «Στο 1ο σετ κοιμόμουν!» (vid)

Η Ελληνίδα τενίστρια εξήγησε πως στο πρώτο σετ απέναντι στην Όλγκα Ντανίλοβιτς "κοιμόταν'' ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό που είχε στο χέρι.

Σάκκαρη: «Στο 1ο σετ κοιμόμουν!» (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στο Β' γύρο του Μαϊάμι Open, νικώντας 2-1, με ανατροπή, την Ολγα Ντανίλοβιτς. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε με εύκολα το πρώτο σετ (1-6), ενώ βρέθηκε στο 0-2 με το ξεκίνημα του δεύτερου.

Στο σημείο εκείνο, όμως, η Σάκκαρη συνήλθε και ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή της ισοφάρισε κατακτώντας το σετ με 6-3, για να φτάσει εν τέλει στη νίκη κερδίζοντας και το επόμενο, με 6-4.

Η Σάκκαρη μίλησε για την εικόνα του ματς: "Νομίζω πως κοιμόμουν στο 1ο σετ! Ήμουν 1-6, 0-2 πίσω, είχα πολύ κακή διάθεση, ειδικά στο 1ο σετ, αλλά είπα στον εαυτό μου 'Μαρία, πρέπει να ξυπνήσεις, πρέπει να κάνεις κάτι, τουλάχιστον προσπάθησε να παλέψεις, βάλε όλες τις μπάλες μέσα'. Το τένις μου έγινε καλύτερο μετά απ' αυτό και πήρα τη νίκη".

Στη συνέχεια αναφερόμενη στο τι άλλαξε στο παιχνίδι της τόνισε: "Ένιωθα βαριά, δεν είχα καλές κινήσεις μέσα στο κορτ. Κάτι περίεργο για μένα. Έτσι, άρχισα να μπαίνω περισσότερο μέσα στο κορτ, να δοκιμάζω διάφορα πράγματα και να σερβίρω καλύτερα".

Έπειτα δέχτηκε ερώτηση για την εμπειρία του Australian Open και το γεγονός ότι Melbourne Park ήταν σε ελληνικούς ρυθμούς με την Σάκκαρη να τονίζει: "Ήταν κάτι απίστευτο. Δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα, έχω παίξει ξανά άλλωστε στον 3ο γύρο (του Australian Open), αλλά όλη η ατμόσφαιρα ήταν μοναδική."

Τέλος, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό που είχε στα δάχτυλα του αριστερού χεριού ο οποίος τελικά προερχόταν από τον αυχένα: "Δεν ξέρω πως έγινε, δεν είμαι γιατρός, αλλά αυτό μου είπαν. Η θεραπεία που έκανα ήταν για τον αυχένα και μετά τα δάχτυλά μου έγιναν καλύτερα. Ξέρω πως ακούγεται περίεργο".