«Κακός δαίμονας» του Τσιτσιπά ο Οζέ-Αλιασίμ, εκτός Indian Wells ο Στέφανος (highlights)

O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε απέναντι στον απίθανο Καναδό, ο οποίος τον κέρδισε για τέταρτη φορά σε ισάριθμες συναντήσεις τους και τον απέκλεισε από τη συνέχεια του πρώτου Masters της χρονιάς.

«Κακός δαίμονας» του Τσιτσιπά ο Οζέ-Αλιασίμ, εκτός Indian Wells ο Στέφανος (highlights)

Στην πρώτη τους συνάντηση σε επίπεδο Ανδρών, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε απέναντι στον 18χρονο Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ, με τον νεαρό Καναδό να κερδίζει τον Έλληνα άσο 2-0 σετ (6-4, 6-2) και να τον αφήνει εκτός του Indian Wells από τον 2ο μόλις γύρο!

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης, πάντως, είναι ότι αυτή ήταν συνολικά η τέταρτη φορά που συναντιούνται οι δύο αθλητές, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν είχαν παίξει τρία παιχνίδια σε επίπεδο Juniors. O απίθανος Καναδός είχε κερδίσει τον Τσιτσιπά και τις τρεις φορές, έχοντας έτσι ρεκόρ 4-0 απέναντι στον 20χρονο Έλληνα και να έχει εξελιχθεί στον «κακό δαίμονα» του Στέφανου!

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Ο Οζέ-Αλιασίμ, ο οποίος πρόσφατα πραγματοποίησε εντυπωσιακή πρώτη είσοδο στο Top 100 και ήδη βρίσκεται στο Νο 58 του κόσμου, πέτυχε τη 2η νίκη του στο Indian Wells, έχοντας αποκλείσει στον 1ο γύρο τον Κάμερον Νόρι. Επόμενος αντίπαλός του στους «32» του πρώτου Masters της χρονιάς θα είναι ένας εκ των Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, Γιοσιχίτο Νισιόκα.