Ο Τσιτσιπάς 6ος δημοφιλέστερος τενίστας για πρόκριση στα τελικά της ATP!

Στις κορυφαίες προτιμήσεις του κοινού ο Έλληνας άσος, ο οποίος πραγματοποιεί ονειρεμένη σεζόν στα κορτ. Ποια η δημοφιλέστερη οκτάδα!

Ο Τσιτσιπάς 6ος δημοφιλέστερος τενίστας για πρόκριση στα τελικά της ATP!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκλεισε το 2018 θριαμβεύοντας στο Next Gen ATP Finals και μέσα σε δύο μήνες το 2019 έχει καταφέρει να κάνει αλματώδη πρόοδο: Αρχικά έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Australian Open (κερδίζοντας τον Ρότζερ Φέντερερ και χάνοντας από τον Ραφαέλ Ναδάλ) και στη συνέχεια κατέκτησε το τουρνουά Open 13 στη Μασσαλία, μπαίνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Top 10 της ΑΤΡ!

Η εκπληκτική πορεία του νεαρού άσου έχει ενθουσιάσει τους φίλους του τένις παγκοσμίως και πολλοί εξ αυτών, μάλιστα, πιστεύουν ότι ο 20χρονος Έλληνας ειναι εκ των φαβορί για την πρόκρισή του στα τελικά της σειράς ATP (Nitto ATP Finals), που θα πραγματοποιηθούν τον προσεχή Νοέμβριο!

Ψηφίστε κι εσείς τον Στέφανο Τσιτσιπά ΕΔΩ!

Η επίσημη ιστοσελίδα της ATP έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να επιλέξει τους 8 αθλητές που πιστεύει ότι θα προκριθούν στο σπουδαίο τουρνουά του Νοεμβρίου και επί του παρόντος ο Τσιτσιπάς είναι ο 6ος δημοφιλέστερος με ποσοστό 51.2%, πάνω από πολλά «δυνατά» ονόματα του παγκόσμιου τένις όπως ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, ο Σταν Βαβρίνκα, ο Τόμας Μπέρντιχ, ο Μίλος Ράονιτς και ο Νικ Κύργιος!

Από όσους έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής, το 51.2% θεωρεί ότι ο Στέφανος θα καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση. Κορυφαίο ποσοστό συγκεντρώνει φυσιολογικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς με 98.9%, ενώ τον ακολουθούν οι Ραφαέλ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ.

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα με τους δημοφιλέστερους και τα ποσοστά τους: