Φέντερερ-Τσιτσιπάς 2-0: Ο Φέντερερ κέρδισε τον Τσιτσιπά στο Ντουμπάι κι έφτασε τους 100 τίτλους!

Με άνετη νίκη ο Φέντερερ κέρδισε με 2-0 σετ τον Στέφανο Τσιτσιπά και κατέκτησε το τρόπαιο του Ντουμπάι Όπεν.

Φέντερερ-Τσιτσιπάς 2-0: Ο Φέντερερ κέρδισε τον Τσιτσιπά στο Ντουμπάι κι έφτασε τους 100 τίτλους!

Ο Ρότζερ Φέντερερ ήταν ο μεγάλος νικητής με 2-0 σετ στον τελικό του Ντουμπάι Όπεν εναντίον του Στέφανου Τσιτσιπά και κατέκτησε το 8ο τρόπαιο στην συγκεκριμένη διοργάνωση φτάνοντας τους 100 τίτλους στη σπουδαία καριέρα του!

Ο Ελβετός ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά στο πρώτο κάνοντας το μπρέικ από το πρώτο γκείμ στην συνέχεια πήρε και το δεύτερο γκέιμ, με όπλο το σερβίς του ο Φέντερερ κατέκτησε το σερβίς με 6-4. O Τσιτσιπάς πλήρωσε τα δικά του λάθη στο πρώτο σετ και ο Φέντερερ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έκανε το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε πάρα πολύ καλά και διατήρησε το σερβίς του όμως στο 4-4 κάποια λάθη του στοίχισαν με τον Φέντερερ να κάνει το μπρέικ και έχοντας το σερβίς πήρε τη νίκη με 2-0 σετ (6-4, 6-4).

Ο Έλληνας τενίστας πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του αλλά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει κόντρα στον "Βασιλιά" οπού κατέκτησε τον 8ο τίτλο στο Open Dubai και τον 100ο στην καριέρα του.

Ο νικητής της διοργάνωσης Ρότζερ Φέντερερ πρόσθεσε στον τραπεζικό του λογαριασμό 459.000 ευρώ ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς 225.000 ευρώ.