Τσιτσιπάς: «Έπαιζα με πόνους, σκέφτηκα να παρατήσω τον αγώνα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 2-1 σετ τον Μονφίς και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Όπεν του Ντουμπάι, σε έναν αγώνα που όπως είπε ο ίδιος σκέφτηκε να εγκαταλείψει.

Τσιτσιπάς: «Έπαιζα με πόνους, σκέφτηκα να παρατήσω τον αγώνα»

Ο Έλληνας τενίστας στις δηλώσεις του μετά τη μονομαχία του με τον Γάλλο τενίστα, επεσήμανε ότι έπαιζε με έντονους πόνους στην πλάτη και σκέφτηκε μέχρι και να παρατήσει την αναμέτρηση!

«Ήμουν τόσο κουρασμένος όταν μπήκα στο ματς, το ένιωθα στο σώμα μου. Δεν περίμενα πολλά από τον εαυτό μου, για να είμαι ειλικρινής. Απλά έπαιζα. Ο βασικός μου στόχος ήταν να μην πάω για πολλά. Συνήθως θα έδινα το 100% για να βγάλω μια άμυνα σε καλό χτύπημα. Σήμερα ένιωθα ότι το σώμα μου θα έσπαγε αν το έκανα. Πιθανότατα να το κατάλαβε και εκείνος, δεν είμαι σίγουρος», είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς, ενώ για το γεγονός ότι μπήκε στο τοπ -10 της Παγκόσμιας κατάταξης, τόνισε:

«Έχω βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι. Κερδίζω μεγάλους παίκτες που ήταν στο Top10. Και ήθελα κάποια στιγμή να φτάσω κι εγώ εκεί και τα κατάφερα σήμερα. Είναι μάλλον μια ξεχωριστή μέρα για την Ελλάδα».