Ο Τσιτσιπάς πάει Ρότερνταμ - Ο πρώτος αντίπαλός του

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του ABN AMRO World Tournament στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Δείτε πως διαμορφώθηκε το ταμπλό.

Ο Τσιτσιπάς πάει Ρότερνταμ - Ο πρώτος αντίπαλός του

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του ABN AMRO World Tournament στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 17 Φεβρουαρίου και ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο της διοργάνωσης της σειράς ATP 500 τον Damir Dzumhur. Ο Βόσνιος τενίστας είναι στο Νο 52 της παγκόσμιας κατάταξης και είναι 26 ετών. Με τον Έλληνα τενίστα έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές και προηγείται με 2-1 νίκες. Το 2017 στην Κωνσταντινούπολη ο Νταμίρ Τζουμούρ είχε κερδίσει με 6-4, 7-5. Το 2018 στο Masters στο Παρίσι ο Βόσνιος είχε κερδίσει με 6-3, 6-3, αλλά στο Masters στο Τορόντο ο Τσιτσιπάς είχε επικρατήσει με 6-3, 7-6.

Ο νικητής αυτού του αγώνα, θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης του Robin Haase με τoν Mikhail Kukushkin, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνονται με τον David Goffin, που στην πρεμιέρα του θα αντιμετωπίσει τον Gael Monfils.

Στα ημιτελικά το section του Στέφανου διασταυρώνεται με αυτό των Karen Khachanov και Daniil Medvedev. Οι δυο Ρώσοι είναι πιθανοί αντίπαλοι στα προημιτελικά, ενώ ο Khachanov έχει πιθανό αντίπαλο τον Jo-Wilfried Tsonga στον 2ο γύρο.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό ξεχωρίζουν τα ονόματα των Kei Nishikori και Milos Raonic, Νο. 1 και Νο. 4 στο ταμπλό αντίστοιχα. Ο Nishikori έχει πιθανό αντίπαλο τον Denis Shapovalov, ενώ ο Raonic τον Stan Wawrinka, που θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του τον Benoit Paire.

Πηγή: tennisnews.gr