Στέφανος Τσιτσιπάς: «Απολαμβάνω την ζωή μου χωρίς να παίζω βιντεοπαιχνίδια»

Σε συνέντευξη στο Channel Nine, την οποία αναδημοσίευσε το tennisworld, ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε τον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα του Νίκ Κύργιου, ενώ ο πατέρας του, Απόστολος, μίλησε για την σχέση που έχει με τον γιο και αθλητή του.

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Απολαμβάνω την ζωή μου χωρίς να παίζω βιντεοπαιχνίδια»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το πως περνάει ημέρα του και ότι διαφέρει πολύ από τα παιδιά της ηλικίας του ενώ μίλησε και ο πατέρας του Απόστολος.

«Όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο Κύργιος, ας είμαστε ειλικρινείς. Γνωρίζω ότι κάποιοι άνθρωποι βλέπουν αυτά τα πράγματα που κάνω ως κάτι παράξενο, γράφοντας όλα αυτά τα tweets που δεν έχουν νόημα. Δεν κάθομαι στο δωμάτιό μου παίζοντας βιντεοπαιχνίδια, Fortnite όπως κάνουν κάποιοι. Είναι καλύτερο να βγαίνεις έξω και να δημιουργείς κάτι παρά να κάθεσαι και να παίζεις βιντεοπαιχνίδια για όλη την ημέρα, κάτι που έκανα πριν και τώρα δεν έχει νόημα να το κάνω», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος πλέον βρίσκεται και επίσημα στο Νο 12 της παγκόσμιας κατάταξης. «Σκοπεύουμε να πάμε στο νησί Ρόνσεστ, με τους "κουόκας"» πρόσθεσε.

O Απόστολος Τσιτσιπάς μίλησε για τον διπλό ρόλο του: «Πρέπει να παίξω και τους δύο ρόλους, ο κύριος ρόλος μου είναι ο πατέρας και διαρκεί κατά τη διάρκεια όλης της ζωής μας. Όταν βγαίνω από το γήπεδο είμαι ο πατέρας του και, όταν είμαι στο γήπεδο, είμαι ο προπονητής του. Ήταν πολύ χαρούμενος γι' αυτό και το απολάμβανε πραγματικά. Ο ρόλος μου ως πατέρας είναι πιο σημαντικός και ελπίζω ότι ως πατέρας μπορώ να δημιουργήσω ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο για την κοινωνία και, αν το επιτύχω αυτό, είμαι πλήρης ως άνθρωπος» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Έζησα μαζί του τα όνειρα. Είναι πολύ σημαντικό να αφήσουμε τα παιδιά να ζήσουν τα όνειρα, να τα εμπνεύσουμε. Στη χώρα μας αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, οικονομική κρίση, καταφέραμε να τις ξεπεράσουμε και ήξερα ότι, αν βρεθεί το σωστό περιβάλλον, θα το κάνει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ