Στο ματς με τον Τζόκοβιτς ο Ναδάλ «ένιωσε» τον Τσιτσιπά- Τι δήλωσε ο Ισπανός

O Ναδάλ μετά την ήττα του από τον Τζόκοβιτς μίλησε για όλους και για όλα ακόμα και για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Στο ματς με τον Τζόκοβιτς ο Ναδάλ «ένιωσε» τον Τσιτσιπά- Τι δήλωσε ο Ισπανός

Ο Ράφα Ναδάλ ηττήθηκε με 3-0 από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Australian Open με τον Ισπανό να τονίζει πως ο Σέρβος έπαιξε φοβερά και δίκαια κατέκτησε το τρόπαιο ενώ αναφέρθηκε και στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Στέφανος είχε πει πως ένιωσε κατεστραμμένος μετά από τον αγώνα με τον Ναδάλ. Ο Ισπανός βίωσε την ίδια καταστροφή σήμερα εναντίον του Τζόκοβιτς. «Ο Στέφανος είναι τόσο νέος. Δεν έχει καταστραφεί αρκετές φορές, για να ξέρει ότι αυτά μπορούν να συμβούν στο court. Εγώ ξέρω ότι αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν. Ακόμα και στους καλύτερους στην ιστορία. Δεν λέω ότι δεν έχω καταστραφεί. Έπαιξα κόντρα σε έναν παίκτη που έπαιξε στο ανώτερο επίπεδο, κατά τη γνώμη μου. Δεν είναι εύκολο να νικήσεις τέτοιο παίκτη» σχολίασε ο Ναδάλ.

Αναφερόμενος στην απόδοση του Τζόκοβιτς είπε: «Φυσικά και θεωρώ ότι έπαιξε φανταστικά. Την ίδια στιγμή πιστεύω ότι χρειάζομαι κάτι άλλο, όταν παίζει σε αυτό το επίπεδο. Δεν είχα αυτό το έξτρα απόψε. Έπαιξε φανταστικά, χωρίς αμφιβολία. Αλλά και εγώ δεν μπορούσα από άποψη φυσικής κατάστασης. Πέντε μήνες χωρίς αγώνες, με αυτή την πρόκληση μπροστά μου, χρειαζόμουν κάτι άλλο, το οποίο δεν μπορώ να έχω ακόμα», σημείωσε ο Ναδάλ.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του: