Τσιτσιπάς: Πόσο κοστίζει το Tsitsipas Souvlaki, πόσα πουλήθηκαν και ποια είναι τα υλικά (pics)

Μπορεί να χαρακτηριστεί... γκουρμέ, με υλικά που μάλλον δεν υπάρχουν σε κανένα σουβλατζίδικό στην Ελλάδα.

Τσιτσιπάς: Πόσο κοστίζει το Tsitsipas Souvlaki, πόσα πουλήθηκαν και ποια είναι τα υλικά (pics)

Αρκετός λόγος έγινε τις τελευταίες ημέρες για το περιβόητο σουβλάκι Τσιτσιπάς. Είναι αυτό που φέρει το όνομα του Έλληνα τενίστα όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί εστιατόριο στη Μελβούνη. Μάλιστα, το σουβλάκι δοκίμασε και ο ίδιος πηγαίνοντας στο Stalactites restaurant στη Μελβούρνη.

Το Tsitsipas Souvlaki πάντως δεν το λες και φτηνό καθώς κοστίζει 16 δολάρια Αυστραλίας, δηλαδή περίπου 10 ευρώ. Βέβαια, τόσο κάνουν γενικώς τα σουβλάκια στην Αυστραλία και σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του συγκεκριμένου εστιατορίου. Μπορεί να είναι ακριβά για τα ελληνικά δεδομένα όμως στην Αυστραλία η τιμή είναι κανονική.

Σύμφωνα με πληροφορίες και αναφορές στον τοπικό Τύπο, την πρώτη ημέρα περισσότεροι από 100 πελάτες του συγκεκριμένου ρεστοράν επέλεξαν να παραγγείλουν το συγκεκριμένο σουβλάκι, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί γκουρμέ. Άλλωστε έχει μεταξύ άλλων ρόδι και μέντα και το κρέας που επέλεξε ο 20χρονος Στέφανος είναι αρνί.

Σίγουρα είναι διαφορετικό από τα σουβλάκια που γνωρίζουμε. Τα υλικά που επέλεξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι αρνί, ντομάτα, τζατζίκι, βασιλικό, ρόδι, μέντα, φέτα, πατάτες και τσίλι.