Ο έρωτας μεγαλύτερος αντίπαλος - Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Τσιτσιπά

Μπορεί να έχασε από τον Ναδάλ αλλά εδώ είναι που ισχύει το γνωστό, πως δηλαδή η αξία του νικητή δίνει δόξα στον ηττημένο.

Ο έρωτας μεγαλύτερος αντίπαλος - Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Τσιτσιπά

Γεννημένος στις 12 Αυγούστου 1998 δεν έχει κλείσει ακόμη τα 21 του κι όλος ο κόσμος μιλάει για αυτόν. Μάλιστα, το αγωνιστικό του μέλλον προβλέπεται λαμπρό με την ώθηση της εξαιρετικά ανταγωνιστικής Σελήνης του στον Κριό αλλά και με την «προίκα» του τριγώνου Άρη-Δία στον γενέθλιο χάρτη του, μια όψη που παραπέμπει σε εξαιρετικές επιδόσεις.

Το άστρο του θα λάμψει ακόμη περισσότερο σε 2-3 χρόνια, υπάρχει ωστόσο και μια «λεπτομέρεια» που πρέπει να προσέξει για «να μην χύσει όλη την καρδάρα με το γάλα». Όσο θα επισημοποιεί την θέση του στους «μεγάλους» του αθλήματος, τόσο θα του… ανοίγει η όρεξη για να απολαύσει κάποια πράγματα από εκείνα που έχει στερηθεί λόγω της επαγγελματικής πορείας του, με πρώτο και καλύτερο τον… έρωτα!

Το σεξ απήλ που διαθέτει είναι δεδομένο (έχει σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον Καρκίνο) και οι πειρασμοί που θα αντιμετωπίσει σε κάποιες περιπτώσεις θα αποδειχθούν… αξεπέραστοι! «Σκανταλιάρης» λοιπόν ο Στέφανος και μένει να δούμε πως θα διαχειριστεί την επιτυχία του.

Πηγή: Astrology.gr