H Liberation έντυσε με φουστανέλα τον Τσιτσιπά

«Με τα μακριά μαλλιά, το μεγάλο του σερβίς και το backhand με το ένα χέρι, είναι ο τενίστας που έχει κάνει αίσθηση σε αυτό το Αυστραλιανό Όπεν...»

H Liberation έντυσε με φουστανέλα τον Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να απασχολεί τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης του κόσμου και ένα από αυτά είναι η Liberation. H Γαλλική εφημερίδα φιλοξενεί μεγάλο αφιέρωμα στον Έλληνα τενίστα, στο οποίο μεταξύ άλλων τον έντυσε με φουστανέλα.

Όσα γράφει για τον Τσιτσιπά είναι άκρως εγκωμιαστικά. Μεταξύ άλλων αναφέρει «Με τα μακριά μαλλιά, το μεγάλο του σερβίς και το backhand με το ένα χέρι, ο Τσιτσιπάς είναι ο τενίστας που έχει κάνει αίσθηση σε αυτό το Αυστραλιανό Όπεν.
Στις 20, ο Τσιτσιπάς μπορεί να καυχηθεί ότι είναι ήδη ο καλύτερος τενίστας στην ιστορία της χώρας του. Στο Australian Open, ο Τσιτσιπάς αισθάνεται σαν στο σπίτι. Μόλις μπαίνει στο γήπεδο, ο νεαρός τενίστας μπορεί να υπολογίζει στη στήριξη από ένα θορυβώδες πλήθος, ντυμένο στα μπλε και στα άσπρα. Εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο του για να επισκεφτεί τις πόλεις όπου αγωνίζεται. Στον λογαριασμό του στο YouTube, δημοσιεύει βίντεο από τα ταξίδια του και αναφέρει τις περιπέτειές του σε ένα ψηφιακό ημερολόγιο. Αλλά ο Στέφανος Τσιτσίπας που φαίνεται γλυκός σαν αρνί στα βίντεό του, στο γήπεδο είναι κάτι άλλο. Ο Έλληνας είναι ένας παίκτης που μπορεί να εξαγριωθεί....»