Τσιτσιπάς - Ναδάλ: Η μεγάλη ώρα κόντρα στον Ισπανό και στον καύσωνα

Η οροφή του κατάμεστου Rod Laver Arena αναμένεται να μείνει κλειστή

Τσιτσιπάς - Ναδάλ: Η μεγάλη ώρα κόντρα στον Ισπανό και στον καύσωνα

Είναι ο μεγαλύτερος αγώνας στην καριέρα του. Και αν προκριθεί θα δώσει έναν ακόμα μεγαλύτερο. Έχοντας απέναντί του την πρόκληση που λέγεται Ράφαελ Ναδάλ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ονειρεύεται τελικό στο Αυστραλιανό open.

Στις 10:30 (LIVE από το fosonline.gr) ρίχνεται στη μάχη κόντρα στον Ισπανό και τις καιρικές συνθήκες. Στο Rod Laver Arena, στις 10:30, ο Έλληνας σταρ θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τον καύσωνα καθώς η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 35 βαθμούς. Η στέγη του γηπέδου λογικά θα μείνει κλειστή και ίσως ανοίξει αν πέσει η θερμοκρασία.

Ο Τσιτσιπάς έφτασε στη σημερινή μονομαχία έχοντας αποκλείσει τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι (νο 54) με 3-1, τον Σέρβο Βίκτρο Τρόιτσκι (νο 200) με 3-1, τον Γεωργιανό Νικολόζ Μπασιλασβίλι (νο 20) με 3-1, τον Ελβετό Ρότζερ Φέντερερ (νο 3) με 3-1 και τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, επίσης με 3-1. Σε όλα τα ματς δηλαδή είχε το ίδιο σκορ.

Ο Ναδάλ απέκλεισε διαδοχικά με 3-0 τον Αυστραλό Τζέιμς Νάκγουορθ (νο 237), τον επίσης Αυστραλό Μάθιου Έμπντεν (νο 48), και τρίτο Αυστραλό, τον Άλεξ Ντε Μινάουρ (νο 29), τον Τσέχο Τόμας Μπέρντιχ (νο 57) και τον Αμερικανό Φράνσις Τιαφό (νο 39).

Η μεγάλη ώρα λοιπόν για τον Τσιτσιπά έφτασε. Είναι στις 10:30 σε ένα κατάμεστο γήπεδο με πολλούς Έλληνες της Μελβούρνη να στέκονται στο πλευρό του.