Oι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Τσιτσιπά ενόψει Ναδάλ

Απίστευτο και όμως συνέβη! Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ευχήθηκε με χιουμοριστικό τρόπο καλή επιτυχία στον Στέφανο Τσιτσιπά, ενόψει του αγώνα του στο τένις κόντρα στον Ραφέλ Ναδάλ

Oι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Τσιτσιπά ενόψει Ναδάλ

Οι Μιλγουόκι Μπακς φέτος πραγματοποιούν μία καταπληκτική σεζόν, όντας στην κορυφή της Ανατολής (ρεκόρ 34-12) και κάνουν όνειρα ώστε να συμμετάσχουν ακόμη και στους τελικούς του ΝΒΑ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των "ελαφιών" δεν είναι άλλος από τον Έλληνα φόργουορντ, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Δεν είναι μόνο ο ηγέτης των Μπακς, αλλά και ένας εκ των κορυφαίων παικτών του πρωταθλήματος (26.5 πόντοι, 12.6 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ), διεκδικώντας ακόμη και τον τίτλο του MVP!

Στο Μιλγουόκι, πλέον, έχουν... λατρεία με οτιδήποτε έχει σχέση με την Ελλάδα, δείχνοντας πάντα σεβασμό στην πατρίδα του μεγάλου τους αστέρα. Αυτή την φορά θέλησαν να στείλουν τις ευχές τους στον συμπατριώτη τενίστα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος κάνει θραύση στο Αυστραλιανό Όπεν.

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση τους στο twitter, γραμμένη στα ελληνικά, οι Μιλγουόκι Μπακς ευχήθηκαν με χιούμορ καλή επιτυχία στον Στέφανο Τσιτσιπά, ενόψει του ημιτελικού αγώνα του κόντρα στον Ραφαέλ Ναδάλ. Συγκεκριμένα, σχολίασαν τα εξής: «Στέφανε Τσιτσιπά, η ΚΑΕ Ελαφιακός σου εύχεται καλή τύχη στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Όπεν!»