Ο Μπαουτίστα Αγκούτ «έβλεπε» τη νίκη του Τσιτσιπά επί του Φέντερερ!

Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ ήταν «υποψιασμένος» για τη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Ρότζερ Φέντερερ!

Ο Μπαουτίστα Αγκούτ «έβλεπε» τη νίκη του Τσιτσιπά επί του Φέντερερ!

Ο Ισπανός τενίστας ο οποίος θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Τρίτης (για την Ελλάδα) τον Στέφανο Τσιτσιπά στα προημιτελικά του Όπεν Αυστραλίας έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 20χρονο Έλληνα πρωταθλητή και το έδειξε με τις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη του επί του Μάριν Τσίλιτς στη φάση των 16.

Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ είναι αήττητος μέσα στο 2019. Προέρχεται από 9 συνεχόμενες νίκες (τις τέσσερις από τις οποίες τις έκανε στο Όπεν Αυστραλίας). Στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα με τον Τσίλιτς, απάντησε ως εξής στις ερωτήσεις που του έγιναν.

-Όσον αφορά τις νίκες που είχατε από την αρχή του έτους, είναι αυτή η καλύτερη εποχή στην καριέρα σας;

«Ναι, κάνω ένα μεγάλο τουρνουά. Έχω παίξει πολύ καλό τένις. Κέρδισα πραγματικά καλούς αγώνες. Γενικά, είναι ένας υπέροχος μήνας για μένα»

-Πώς βλέπετε την αναμέτρηση με τον Φέντερερ;

«Καλά, πρώτα πρέπει να νικήσει έναν μεγάλο αντίπαλο. Ο Τσιτσιπάς είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Παίζει σε κορυφαίο επίπεδο. Θα δούμε ποιος θα κερδίσει. Σωστά;»

Τι γνωρίζετε για τον Τσιτσιπά;

«Ο Τσιτσιπάς τα πάει πολύ καλά. Όπως είπα, είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Θα εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους σίγουρα. Παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο».