Στην ελληνική κοινότητα της Μελβούρνης οι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη! (pics)

Παραβρέθηκαν σε δείπνο που διοργάνωσε προς τιμήν τους το Ελληνικό Προξενείο της Ελλάδας στη Μελβούρνη, σε συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτώριας.

Στην ελληνική κοινότητα της Μελβούρνης οι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη! (pics)

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο φετινό Australian Open τα ξημερώματα της Δευτέρας (14/1), περίπου την ίδια ώρα, 04:00 με 05:00. Ο 20χρονος Έλληνας θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι και η 23χρονη Ελληνίδα τη Λετονή Γιέλενα Οσταπένκο.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Αυστραλία, το ελληνικό δίδυμο επισκέφθηκε την πόλη της Μελβούρνης, όπου μάλιστα η τοπική κοινότητα είχε ετοιμάσει δείπνο προς τιμήν τους! Οι Στέφανος και Μαρία παραβρέθηκαν στο δείπνο που διοργάνωσε προς τιμήν τους το Ελληνικό Προξενείο της Ελλάδας στη Μελβούρνη, σε συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτώριας, στο εστιατόριο «Melina on the Rooftop».

Τη Μαρία Σάκκαρη συνόδευσε η μητέρα της και επίσης παλιά τενίστρια Αγγελική Κανελλοπούλου, η οποία το 1987 είχε φτάσει στο Νο 43 στην παγκόσμια κατάταξη. Τον δε Στέφανο Τσιτσιπά συνόδευσε ο πατέρας και προπονητής του Απόστολος Τσιτσιπάς, η μητέρα του Γιούλια Αποστόλη, η οποία υπήρξε Νο. 1 τζούνιορ παίκτρια στη Σοβιετική Ένωση, όπως επίσης και τα αδέρφια του.

Πηγή-Φωτό: SBS Greek/Argyro Vourdoumpa