Χοντρό επεισόδιο Τσιτσιπά, Μετβέντεφ - «Με είπε σκατορώσο» - Δείτε το βίντεο

Μπήκε ανάμεσά τους ο διαιτητής όταν είδε έξαλλο τον Ρώσο τενίστα.

Χοντρό επεισόδιο Τσιτσιπά, Μετβέντεφ - «Με είπε σκατορώσο» - Δείτε το βίντεο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Ρώσο Ντανίλ Μετβέντεφ στο Μαϊάμι, όμως μετά το τέλος της μεταξύ τους αναμέτρηση λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Μάλιστα για να μην συμβεί αυτό μπήκε ανάμεσα τους ο διαιτητής.

“Καλύτερα να βγάλεις τον σκασμό!”, είπε μετά το τέλος του αγώνα, έξαλλος ο Ρώσος στον Τσιτσιπά και συνέχισε, με τον διαιτητή να κατεβαίνει από τη θέση του και να μπαίνει ανάμεσα τους: “Θέλεις να με κοιτάξεις και να μιλήσεις; Υπάρχουν κανόνες. Πηγαίνεις επειγόντως στην τουαλέτα για πέντε λεπτά, μετά σε let (σ.σ. όταν η μπάλα χτυπά στο πάνω μέρος του φιλέ και καταλήγει πόντος) δεν ζητάς συγγνώμη και νομίζεις ότι είσαι καλό παιδί; Κοίταξέ με! Κοίταξέ με! Δεν με κοιτάς”.

Ο Τσιτσιπάς δεν απάντησε και αποχώρησε για τα αποδυτήρια, την ώρα που ο Μεντβέντεφ συνέχισε να διαμαρτύρεται και να μιλά στον διαιτητή του αγώνα: “Αυτός το άρχισε. Είπε σκατορώσε, νομίζεις ότι αυτό είναι φυσιολογικό; Του απάντησα γιατί δεν ξέρει να τσακώνεται. Είναι ένα μικρό παιδί που δεν ξέρει να τσακώνεται. Αν δεν έλεγε τίποτα δεν θα είχα πρόβλημα μαζί του. Αλλά όταν λέει κάτι και θέλει να τσακωθούμε, πρέπει να το κάνει. Και μετά δεν με κοιτάει”.