Σάκκαρη: «Είναι ψυχολογικό του θέμα μου στα Grand Slam»

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη για τον αποκλεισμό της από το Roland Garros.

Σάκκαρη: «Είναι ψυχολογικό του θέμα μου στα Grand Slam»

Ότι είναι ψυχολογικό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στα grand slam υποστήριξε η Μαρία Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό της από τον πρώτο γύρο του Roland Garros.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Roland Garros: «Είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα που αντιμετωπίζω στους πρώτους αγώνες στα Grand Slam, δεν είναι κάτι το οποίο θα κρυφτώ πλέον, ούτε θα βρω κάποια δικαιολογία να σου πω και να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου.

Σίγουρα είναι ανησυχητικό, από την άλλη ελπίζω να είναι ένα wake up call, ότι οκ "πόσο πάτο πια να πιάσω" στα Grand Slam πλέον. Δηλαδή δεν γίνεται να πηγαίνω στα 1000άρια και να παίζω ημιτελικό, τελικό, να κάνω καλές πορείες και μετά κάθε φορά που παίζω ένα Grand Slam να "παγώνω" ουσιαστικά».

Για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Ανυπομονώ. Θα είναι πάλι μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία, γιατί δεν τη ζήσαμε όπως θα έπρεπε στο Τόκιο. Ανυπομονώ για όλη την ατμόσφαιρα. Ελπίζω να έρθουν και πολλοί Έλληνες, γιατί είναι και κοντά, για να μας υποστηρίξουν και ελπίζω σε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα σε αυτές εδώ τις εγκαταστάσεις».