Roland Garros: Η κλήρωση του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθαν το μονοπάτι που θα ακολουθήσουν στο Roland Garros.

Roland Garros: Η κλήρωση του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του φετινού Roland Garros με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα συμμετάσχει στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αγωνιστεί απέναντι στην Βαρβάρα Γκρατσέβα. Η Σάκκαρη κληρώθηκε στο ίδιο τέταρτο του ταμπλό με την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Σάκκαρη είχε επικρατήσει πρόσφατα της Γκρατσέβα (No. 82 του κόσμου) στο δεύτερο γύρο της Ρώμης (6-2, 6-2), και αν επαναλάβει ότι είχε κάνει τότε, θα διασταυρωθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης με μία εκ των Μπερνάντα Πέρα και Νάο Χιμπίνο.

Από την πλευρά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί στο ταμπλό των Αντρέι Ρούμπλεφ και Κάρλος Αλκαράθ. Στον πρώτο γύρο ο Έλληνας πρωταθλητής θα αναμετρηθεί με τον Μάρτον Φούτσοβιτς.

Μία φορά έχει αναμετρηθεί ο No. 9 του κόσμου με τον Ούγγρο, και αυτή ήταν πριν 5 χρόνια στους «32» της Βαρκελώνης, όταν και ο Στέφανος είχε επικρατήσει με 6-3, 6-4 για να δώσει συνέχεια στις προσπάθειές του στο 500άρι τουρνουά. Αν καταφέρει και τον κερδίσει ξανά, τότε στον 2ο γύρο του Παρισιού θα παίξει μ’ έναν εκ των Λάσλο Τζέρε και Ντάνιελ Αλτμάιερ.