Monte Carlo Masters: Στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς, κέρδισε 2-0 τον Ζβέρεφ

Σπουδαία νίκη για τον Στέφανο Τσιτσιπά που επικράτησε με 2-0 σετ του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο.

Monte Carlo Masters: Στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς, κέρδισε 2-0 τον Ζβέρεφ

Μπορεί να έκανε τα εύκολα – δύσκολα ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο12), αλλά στο τέλος αυτό που μετράει είναι ότι επικράτησε με 2-0 σετ του Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο5) και πέρασε στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters.

Ο Έλληνας τενίστας έκανε φοβερό ξεκίνημα στο δεύτερο σετ στο οποίο προηγήθηκε με 5-0, αλλά αντί να πάρει από κάτω τον Σβέρεφ, ξεκίνησε την αντεπίθεσή με σκοπό να φέρει την ανατροπή και ισοφάρισε σε 5-5.

Τελικά, ο Τσιτσιπάς ήταν εκείνος που κέρδισε και το δεύτερο σετ με 7-6 (3), παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Το πρώτο σετ το είχε κερδίσει με 7-5.

Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Κάρεν Χατσάνοφ, ο οποίος κέρδισε με 2-0 σετ (6-3, 7-5) τον συμπατριώτη του Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Στις δηλώσεις του ο Τσιτσιπάς τόνισε: «Ήταν μια περιπέτεια ζωής! Σίγουρα κάτι που δεν συμβαίνει κάθε μέρα, το μομέντουμ άλλαξε δραματικά σε ένα σημείο. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έγινε, προσπαθώ να το κατανοήσω. Νομίζω ήμουν μπροστά με 5-0».