Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Masters του Μαϊάμι

Τους αντιπάλους του στο τουρνουά του Μαϊάμι έμαθε σήμερα (18/3) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα περάσει χωρίς αγώνα στον β’ γύρο

Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Masters του Μαϊάμι

Στο Μαϊάμι, όπου διεξάγεται από την Τετάρτη (20/3) το επόμενο Masters της αγωνιστικής σεζόν συνεχίζει τις προσπάθειές του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, μάλιστα, έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους του στη διοργάνωση, στην οποία υπερασπίζεται την περσινή του πρόκριση στη φάση των «16».

Έπεσε, λοιπόν, στο κάτω μέρος του ταμπλό, κάτι που σημαίνει ότι αν περάσει στα προημιτελικά, ενδεχομένως να συναντήσει τον Γιάνικ Σίνερ, Νο.2 του τουρνουά.

Μέχρι τότε, πάντως, έχει πολύ δύσκλη αποστολή, καθώς μετά το μπάι του πρώτου γύρου παίζει με τον νικητή του αγώνα Νταρντέρι-Σαποβάλοφ, στον τρίτο γύρο πιθανότατα θα συναντήσει τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ και στον τέταρτο τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Αν ο Τσιτσιπάς περάσει στα ημιτελικά, ίσως πέσει πάνω στον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ενώ επικεφαλής του ταμπλό είναι ο Κάρλος Αλκαράθ, με τον οποίο μπορεί να αναμετρηθεί μόνο στον τελικό.

Ο 20χρονος Ισπανός έχει στη δική του πλευρά τους Σάσα Ζβέρεφ και Χόλγκερ Ρούνε.